The Twilight Zone: Tajuplné příběhy se vrátí i s druhou sérií

The Twilight Zone: Tajuplné příběhy se vrátí i s druhou sérií | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
CBS obnovila svůj mysteriózní titul pro druhou sérii.

Televizní návrat Zóny soumraku si ještě neodbyl premiéru všech epizod první série, ovšem již nyní stanice CBS ohlásila druhou sezónu. Výkonná viceprezidentka původního obsahu na CBS All Access Julie McNamara se k tomuto kroku vyjádřila takto: „Simon Kinberg a Jordan Peele udělali úžasnou práci s přetvořením klasiky The Twilight Zone pro dnešní diváky. Start seriálu je dosavadně nejúspěšnějším titulem na naší streamovací službě CBS All Access. Velmi se těšíme na další sezónu, ve které se ponoříme hlouběji do tajů The Twilight Zone.

Novému provedení Zóny soumraku, které stanice CBS označuje jako moderní reimaginaci původního seriálu, se povedlo ukořistit pro jednotlivé díly hvězdné obsazení. V epizodách si mimo jiné zahráli hlavní role Kumail Nanjiani, Adam Scott (Bratři z donucení), John Cho (Pátrání), Steven Yeun (Živí mrtví) nebo Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). I na druhou sérii budou z pozice výkonných producentů dohlížet Simon Kinberg a Jordan Peele (Uteč), který v seriálu opět ztvární i postavu vypravěče, jenž je s mysteriózním seriálem pevně spjatý a odlišuje ho od jiných antologických sérií typu Black Mirror.

První řada bude mít celkem deset epizod, poslední díl s Chrisem O’Dowdem si odbyde premiéru 30.5. Stanice CBS zatím nezveřejnila, kolik dílů nabídne druhá sezóna. Níže si můžete přehrát upoutávku k nadcházející epizodě.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Twilight Zone: The Movie

24.06.1983 | USA
Sci-Fi, Drama, Fantasy, Thriller, Horor
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu