NOS4A2: K nepoznání nalíčený Zachary Quinto jako sériový vrah v hororovém seriálu

NOS4A2: K nepoznání nalíčený Zachary Quinto jako sériový vrah v hororovém seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Adaptace románu od Joe Hilla patřičně děsí v prvních upoutávkách.

Stanice AMC připravuje adaptaci románu NOS4A2 od autora Joe Hilla, ve které Zachary Quinto (Star Trek) dostal zápornou úlohu zestárlého sériového vraha s nadpřirozenými schopnostmi - Charlieho Manxe. Jelikož Zachary Quinto vypadá mladší než na svých 41 let, tak se maskéři v připravovaném titulu museli pořádně vyřádit. Důkladnou masku si můžete prohlédnout na několika promo fotografiích a v pár záběrech v přiložené upoutávce.

Ghoul: Hororová minisérie od Netflixu v prvním traileru
 

Jak je patrné z upoutávek, Zachary Quinto bude mít v seriálu i svou mladistvou podobu. Trailery působí velmi tajnůstkářským dojmem. Zdařile budují hororovou atmosféru s několika znepokojivými záběry bez toho, aniž by divák věděl, co na něj AMC vlastně chystá. Příběh knížky pojednává o přitažlivém nesmrtelném Charliem Manxovi, který se živí dušemi dětí a jejich zbytky uchovává v Christmaslandu – v ledové zvrácené vánoční vesničce, která je výplodem Manxovy fantazie. V Christmaslandu jsou každý den Vánoce a neštěstí či smutek jsou zde protizákonné. Celý Manxův svět je ohrožen v momentě, kdy jedna mladá slečna v Nové Anglii objeví nebezpečný dar.

V dalších rolích se představí Ashleigh Cummings (Hounds of Love), Olafur Darri Olafsson (V pasti), Virginia Kull (Sedmilhářky) a Ebon Moss-Bachrach (The Punisher). První dva díly natočí režisérka Kari Skogland (Příběh služebnice). Výkonnými producenty jsou autor předlohy Joe Hill a producentka Jami O’Brien (Osmá třída, Zabiják Joe), která slouží i jako showrunner. První řada nabídne deset epizod. Premiéra prvního dílu je nastavena na 2. 6.

Zdroje: AMC, SlashFilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu