Batwoman dostane celou sérii. Představila první teaser

Batwoman dostane celou sérii. Představila první teaser | Fandíme seriálům
Warner Television
Zobrazit další 2 obrázky
Krom toho si stanice CW objednala také celou řadu Nancy Drew.

Hlavní televizní sezóna pomalu končí a tím pádem se bude vynořovat víc a víc informací o tom, kterých seriálů se dočkáme v té následující. Aktuálně bylo prozrazeno, že pokud jde o stanici The CW, tak určitě nabídne dvě novinky. 

První z nich je Batwoman. V minulosti The CW tuhle postavu představilo (v podání Ruby Rose) v crossoveru sérií Arrow, Flash a Supergirl a objednala pilotní epizodu, aby zjistila, zda jde o něco, co by se mohlo líbit. A očividně to dopadlo dobře, protože se The CW rozhodlo, že odsouhlasí celou sérii. 

Nicméně nebylo oznámeno, kolik přesně epizod bude obsahovat. Ale alespoň jsme se dočkali krátké upoutávky a oficiálního loga (najdete ho v galerii).

Přesné datum premiéry oznámeno nebylo, ale mělo by to být v televizní sezóně 2019/2020.

Není to jediný projekt se silnou ženskou hrdinkou, kterému The CW dalo zelenou. Celá řada byla odsouhlasena i v případě série Nancy Drew, další verzi příběhů o legendární knižní/serilové/filmové amatérské detektivce. Tu tentokrát ztvární Kennedy McMann a zápletka se zaměří na Nancy, která dokončila střední školu a chystá se na univerzitu, ale tomu zabrání rodinná tragédie, kterou se rozhodne vyšetřit.

Ke Kennedy se přidají Freddie Prinze Jr. jako otec Nancy a Pamela Sue Martin v roli média Harriet Grosset. Tvůrci seriálu jsou Josh Schwartz a Stephanie Savage. Opět nebylo oznámeno přesné datum premiéry, ale mělo by to být také v sezóně 2019/2020. V galerii pak najdete plakát.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu