Batwoman: Trailer na nový DC seriál je příjemně temný

Batwoman: Trailer na nový DC seriál je příjemně temný | Fandíme seriálům
Warner Television
Zobrazit další 1 obrázek
Vypadá to, že tentokrát to The CW zkusí trošku vážněji.

Stanice The CW slaví slušný úspěch se seriály inspirovanými DC komiksy, takže asi nikoho nezaskočí, že nedávno schválila vznik nového a to Batwoman

Tu už fandové znají, byla k vidění v zatím posledním crossoveru Arrowa, Flashe a Supergirl, kde ji ztvárnila Ruby Rose, která si roli zopakuje. 

Samozřejmě je otázkou, zda dokáže utáhnout celý seriál na svých bedrech, přece jen je rozdíl objevit se v jedné crossoverové epizodě a v kompletní řadě. Ovšem, zdá se, že by s tím neměla mít problém. Aktuálně je k dispozici first look, který je poměrně dlouhý a tím pádem stačí k tomu, abyste si dokázali udělat slušný obrázek o tom, zda je je Ruby Rose ta pravá. 

A zdá se, že ano. Má zvláštní typ charismatu, netradižní vizáž, není to žádná křehulka, ale poměrně ostrá herečka, které postava Batwoman sedí, byť by někdy mohla ubrat na snaze tvářit se, co nejdrsněji. 

Sympatickým překvapením je, že seriál vypadá poměrně temně. Samozřejmě nelze očekávat hektolitry krve a podobné laskominy, nicméně, ve srovnání s Flashem, Supergirl nebo Legends of Tomorrow působí seriál o něco pochmurněji, je na úrovni drsnějších epizod Arrowa.

Docela rázné jsou i souboje, nicméně se zdá, že se zvukaři trošku utrhli ze řetězu a efekty úderů připomínají to, co je možné slyšet ve starých akčních filmech z Hongkongu. 

Dojem je ale celkově pozitivní a Batwoman zatím vypadá nadějně. Seriál odstartuje na podzim, vysílán bude v neděli. Přesné datum zatím oznámeno nebylo. V galerii také najdete oficiální plakát.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Fimi. | 18.05.2019 22:33
je to CW, tedy telenovela
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu