Black Mirror: Dorazil trailer na 5. řadu a datum vydání

Black Mirror: Dorazil trailer na 5. řadu a datum vydání | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Oceňovaný sci-fi seriál konečně dostal trailer, počet dílů a datum vydání. No a přijde mnohem dříve, než jsme si mysleli.

Black Mirror snad není třeba představovat. Jedná se antologický seriál s uzavřenými příběhy, které nenavazují na ostatní epizody. Ty na sebe ale často v mnoha směrech odkazují. Poměrně nedávno bylo pak potvrzeno, že se nacházejí ve společném vesmíru. Všechny epizody se odehrávají v budoucnosti a soustředí se na určitý druh technologie. Ta zpravidla negativně ovlivňuje životy hlavních postav. Seriál je známý svou obvykle temnou a hutnou atmosférou, častým pronikáním do jiných žánrů a originálními náměty. Už od začátku si drží vysokou kvalitu a i oblíbenost u diváků.

Původně britský seriál z roku 2011 vysílaný na kanálu Channel 4 po dvou sériích přešel pod křídla Netflixu. Tam si odbyl další dvě skvěle přijaté sezóny a minulý rok také interaktivní film Bandersnatch. Všichni však napjatě očekávají další plnohodnotnou řadu. Už dlouho bylo známo, že vyjde někdy tento rok. Až do nedávna se zdálo, že se tvorba řady výrazně neposunuje a budeme na ni muset ještě dlouho čekat. Neměli jsme o ní ani moc informací. To se ale vše mění, protože jich čerstvě dorazila překvapivě doslova hromada.

Samozřejmě nejdůležitější je samotný trailer. Je dobře zpracovaný, má několik zajímavých momentů a určitě stojí za zhlédnutí. O samotné sérii toho odhaluje poměrně dost. První důležitou informací je počet dílů. Obě dvě řady natočené pod Netflixem si držely standard šesti dílů. To však tato řada mění a po vzoru první řady dostaneme díly jenom tři. Všechny jsou ukázané v traileru, o čem budou však dosud nikdo pořádně neví. Zdaleka nejdůležitější část traileru přijde na konci. A to sice datum vydání. A to je doslova za dveřmi. Na pátou řadu Black Mirror se můžeme těšit už za necelý měsíc. Konkrétně 5. června, kdy na Netflixu vyjdou klasicky všechny tři epizody najednou.

Seriál vytvořil Charlie Brooker, v hlavních rolích v nové řadě se objevují Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Andrew Scott, Pom Klementieff nebo Angourie Rice.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu