Stumptown: Cobie Smulders nakopává zadky v traileru na komiksovou novinku

Stumptown: Cobie Smulders nakopává zadky v traileru na komiksovou novinku | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Představitelka marvelovské Marii Hill ukazuje, jak se umí ohánět.

Cobie Smulders není žádným komiksovým nováčkem, je součástí marvelovského filmového universa, kde hraje agentu Mariu Hill. Ovšem, tak v posledních filmech měla hodně málo prostoru a nezapojila se ani do akce. Naštěstí si to Cobie bude moci vynahradit v seriálu Stumptown, který se taktéž inspiroval na stránkách kreslených sešitů. 

Stanice ABC schválila celou řadu, která bude mít premiéru na podzim. Cobie se v seriálu představí jako soukromá detektivka Dex Parios. A jak už je dnes zvykem, nepůjde o postavu bez problémů, ale někoho, kdo se potýká se závislostí na hazardu. Kromě toho je ještě nucena postarat se o svého bratra, který potřebuje pomoc. 

ABC vypustilo upoutávku, která má jedno velké pozitivum a to Cobie Smulders. Té role armádní veteránky a drsné detektivky sedí. Jinak ale trailer ničím příliš nevyniká. Není špatný, je poměrně zábavný, akční scény jsou zvládnuté, některé hlášky vyvolají úsměv na rtech, ale asi nenajdete něco, co by vám vyrazilo dech. 

Tak trochu to vypadá, jako Jessica Jones Lite. Což samo o sobě nemusí být špatné, ale je otázkou, zda Cobie (byť je skvělá) bude dostatečně silným tahákem, aby udržela u obrazovek dostatek diváků. Přece jen, nestačí jen kvalitně zvolená představitelka hlavní role, potřeba je toho víc, třeba špetka originality. Řemeslně zvládnutých seriálů není málo, takže by měl Stumptown vytáhnout alespoň ještě jedno eso z rukávu, aby se v konkurenci neztratil. Potenciál tu je, tak snad bude využit.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu