Silicon Valley: Šestá řada nerdovského sitcomu bude poslední

Silicon Valley: Šestá řada nerdovského sitcomu bude poslední | Fandíme seriálům
Tušilo se o už v době, když bylo oznámeno zdržení produkce.

Silicon Valley je povinností pro každého, kdo se pohybuje v IT oblasti a zajímá se o technologie. Zábavný a ceněný komediální seriál od HBO skvělým způsobem zesměšňuje stereotypy fungovují světa informačních technologií a start upů

To je pro někoho pozitivum, ale pro jiného negativum, protože lidé, kteří neví, čím se zabývá firma Oracle a jak to zhruba funguje v zákulisí Google, si prostě Silicon Valley naplno neužijí. Nebudou se u něj nudit, ale ani je asi neoslní. 

Tím pádem seriál nezdolával rekordy ve sledovanosti, ale měl slušnou fanouškovskou základnu. Nebo to tak alespoň vypadalo, když Silicon Valley běželo po Hře o trůny. Ale poté, co mělo kultovní fantasy delší pauzu, sledovanost klesla z 1,5 až 2 milionů v závislosti na epizodě na zhruba polovinu. 

V případě šesté řady pak došlo k pozdržení produkce a tak se začaly objevovat spekulace, že šestá série bude poslední. To se nyní potvrdilo.

Showrunneři Alec Berg a Mike Judge se nechali šlyšet:

"Silicon Valley pro nás bylo kariérním a životním vrcholem. Bude nám zoufale chybět, ale vždy jsme nechávali dobrodružství Pied Pieperu, aby si samo zvolilo cestu a šestá řada se zdá být vhodným zakončením. Budeme navždy dlužni našemu neuvěřitelnému obsazení, štábu a partnerům z HBO. V určitou chvíli už nemůžete udělat víc, aby se svět stal lepším místem."

Datum premiéry zatím známo není, ale mělo by to být někdy ke konci roku a nemilou zprávou je, že šestá řada bude nejkratší, obsahovat bude sedm epizod.

Zdroj: TheWrap

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu