Dočkáme se minisérie o Sammym Davisovi Jr.

Dočkáme se minisérie o Sammym Davisovi Jr. | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Tvůrce seriálu Empire Lee Daniels spolu s Tomem Hanksem chystá snímek o legendárním zpěvákovi, tanečníkovi, herci a baviči.

Server Deadline přišel s čerstvou informací, že se připravuje minisérie o slavném americkém zpěvákovi, tanečníkovi a herci Sammym Davisovi Jr. Produkci má pod palcem Lee Daniels se svou společností Lee Daniels Entertainment, který spojil síly s Tomem Hanksem a společností Garyho Goetzmana Playtone.

Podle dosavadních informací je projekt pojmenován Sammy a nachází se v preprodukční fázi. Tvůrci pravděpodobně čerpají informace a poznatky o Sammyho životě v knize In Black and White: The Life of sammy Davis, Jr. Seriál by tedy měl mít životopisný charakter. Pokusů o natočení životopisného filmu o Davisovi bylo mnoho, nakonec vznikaly spíše nevýrazné dokumenty. Tvůrce nové minisérie Lee Daniels podle všeho projekt pomalu chystal už od roku 2013.

Sammy Davis mladší byl americký umělec, který byl součástí skupiny Rat Pack. Tu vedl jeho přítel Frank Sinatra a jejími dalšími členy byli Dead Martin, Joe Bishop a Peter Lawford. Davis se narodil v Harlemu, oba jeho rodiče byli také umělci - tanečníci ve varieté. Po rozvodu rodičů žil s otcem, který jej učil tančit a hrát na hudební nástroje. Davise pronásledoval rasismus na každém kroku, a to v armádě během druhé světové války. Jeho kariéru pak odstartoval v roce 1956 muzikál Mr. Wonderful a o tři roky později se přidal k Rat Pack.

Zdroj: Deadline 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu