Lobo: Násilný vesmírný prasák z DC komiksů dostane vlastní seriál

Lobo: Násilný vesmírný prasák z DC komiksů dostane vlastní seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Koukněte na trailery seriálu Krypton, kde se nekompromisní motorkář poprvé představí, než se vypraví do vlastního seriálu.

Lobo vznikl v 80. letech, ale skutečnou popularitu nabil o dekádu později, kdy nejrůznější antihrdinové strašně frčeli a teenageři odkojení depresivní muzikou grungeové vlny se jich nemohli nabažit. Hrdinové jako Vrána, Spawn, popřípadě právě Lobo měli na růžích ustláno. A bylo celkem jedno, že původně se Lobo snažil zádumčivé tvrďáky jako jsou Punisher či Wolverine parodovat. Podstatná je už samotná Lobova popularita, kvůli které se Hollywood snažil od nepaměti vesmírného motorkáře přivést na plátna.

Kolem filmové verze se motali Guy Ritchie, Dwayne Johnson, Brad Peyton, Jason Fuchs (scenárista Wonder Woman) nebo Michael Bay (ten trval na tom, že Lobo nesmí být dvousetmilionový velkofilm). Nevypadá to však, že by aktuálně byla filmová verze v přípravě. Místo toho se na obrazovky chystá seriálová verze.

Hvězdný lovec odměn se představí ve druhé sezoně supermanovského seriálu Krypton. A vypadá to, že epizoda (epizody) bude sloužit jako tzv. „backdoor pilot“ pro Lobův samostatný seriál. Ten připravuje stanice SyFy, která je zodpovědná i za Krypton. Loba v seriálech hraje Emmett J. Scanlan (The Fall, Safe). Showrunnerem nového seriálu bude Cameron Welsh, scenárista seriálů Krypton či Constantine. Kdy se seriálu dočkáme, zatím není známo.

Níže můžete Loba vidět ve dvou kryptonských upoutávkách, prohlédnout si jej můžete také dole v galerii.

V komiksech je Lobo dvoumetrový modrý (někdy bílý) motherfucker, který má dlouhé háro, vytuněného mezihvězdného čopra, titanový řetěz kolem zápěstí, make-up jako Kissáci a živí se jako ten nejdrsnější lovec odměn pod jakýmkoliv sluncem. Postava vznikla v osmdesátých letech jako klasický záporák, ale v devadesátých letech dostal Lobo vlastní řadu jako antihrdina a stal se jednou z nejpopulárnějších postav dekády. Autoři Roger Slifer a Keith Giffen a s ním přišli jako se satirou na anti-hrdiny od Marvelu, jako jsou Wolverine, Punisher nebo Deadpool a úspěšně v sérii parodovali aktuální komiksové trendy. Nicméně co si budeme povídat, nejdůležitějším zdrojem úspěchu byly hlášky, sprostá mluva, určitá perverze a obrovské množství násilí.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 13.06.2019 07:58
Což je důkaz toho že film očividně nebude...ale jo podívám se,může to být zábavné
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu