V novém seriálu bude James Purefoy zatápět teroristům z ISIS s pomocí kurdských bojovnic

V novém seriálu bude James Purefoy zatápět teroristům z ISIS s pomocí kurdských bojovnic | Fandíme seriálům
Streamovací služba hodlá natočit intenzivní válečné drama.

Konkurence v případě streamovacích služeb je větší a větší, takže se jednotlivé firmy musí pokusit nabídnout, co nejzajímavější obsah. A zdá se, že Hulu našlo něco, co by mohlo zabodovat. Chystá totiž seriál Fertile Crescent, jehož hlavním hrdinou bude Francouz jménem Antoine, který bude v Sýrii pátrat po své zmizelé sestře. Během svého pátrání narazí na skupinu kurdských bojovnic, které zatápějí teroristické organizaci ISIS. 

Antoine a tým bojovnic se vydají na území ISIS, aby společně našli ztracenou dívku. Během své cesty narazí na nevinné obyvatele trpící občanskou válkou, špióny, dobrodruhy a hromadu dalších zajímavých osob. 

Společnost Hulu seriálu očividně věří, protože rovnou schválila celou osmidílnou řadu. Viceprezident společnosti Jordan Helman poznamenal:

"Ve chvíli, kdy jsme četli první verze scénářů, jsme byli ohromeni a okamžitě jsme využili příležitosti to natočit. Těšíme se na spolupráci s neuvěřitelně talentovaným týmem, se kterým přivedeme tuhle odvážnou a provokativní vizi k životu."

Tvůrci seriálu budou Maria Feldman, Amit Cohen, Ron Lesheman a Eitan Mansuri, scénář obstarají Lesheman a Cohen, přidá se k nim Xabi Molia, režii všech osmi dílů zajistí Oded Ruskin.

Už je také známo několik jmen z obsazení a to Félix Moati, Mélanie Thierry, Souheila Yacoub, Joe Ben Ayed, James Floyd, Dean Ridge, Julia Faure, François Caron nebo Céline Samie. Hlavní role se pak ujme charismatický James Purefoy.

Datum premiéry zatím stanoveno nebylo. Titulní fotka je ze snímku The Philanthropist.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu