Stranger Things 3: Finální trailer dorazil a odkrývá příběh. Přijde i Godzilla?

Stranger Things 3: Finální trailer dorazil a odkrývá příběh. Přijde i Godzilla? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Třetí série populárního sci-fi hororu se vrací už za dva týdny. Mrkněte na poslední trailer.

Ve čtvrtek 4. července, neboli na americký svátek Den nezávislosti, se po více než ročním čekání dočkáme premiéry 3. řady Stranger Things. Netflix drží svůj hit relativně pod pokličkou a zatím nám z něj ukázal jeden jediný trailer, který spíše klouzal po povrchu a o ději prozradil relativně málo. Do zveřejnění všech osmi nových epizod ale zbývají už jen dva týdny a bylo pouze otázkou času, kdy se dočkáme ještě alespoň jedné upoutávky. A ta konečně dorazila v noci na dnešek. Streamingový gigant totiž třetí Stranger Things nasazuje oproti marvelovce Spider-Man: Daleko od domova a musí tedy před premiérou ještě dát divákům vědět, že se nemusí hnát do kina, ale klidně můžou z pohodlí domova mrknout nejdříve na jejich seriál. Co tedy nový trailer odhalil?

Oproti prvnímu se daleko více soustředí na celkový příběh a ukazuje, co, nebo raději kdo, bude tentokrát středem konfliktu. Eleven (Millie Bobby Brown) na konci minulé sezony uzavřela bránu do dimenze Upside Down a zamezila nestvůrnému Mindflayerovi přístup do té naší. Ukázka ale odhaluje, že tomu vůbec není tak, jak se původně zdálo. Průchod je sice uzavřen, alespoň nějaká část kouřovitého monstra ale zůstala v našem světě, skrývá se před zraky lidí a pomalu se rozrůstá. Je možné, že se jedná o část Mindflayera, která posedla Willa Byerse (Noah Schnapp) a v poslední epizodě byla z jeho těla vypuzena. Stejně jako ve Willově případě si hledá nového hostitele a trailer potvrzuje, že volba tentokrát padla na Billyho (Dacre Montgomery).

Záporáky ale nejspíš najdeme i mezi lidmi. V několika záběrech vidíme neznámého muže, který evidentně po něčem pátrá a dokonce se i rve se šerifem Hopperem (David Harbour). A dočkali jsme se i nového pohledu na neznámou výzkumnou základnu. Není jasné, kde se nachází, ani za jakým účelem tu konstruují jakési laserové dělo, troufám si ale tvrdit, že se celá laborka nejspíš schovává někde v obchodním středisku Starcourt Mall. Co přesně se děje, to zjistíme už za dva týdny. V galerii najdete ještě nový plakát.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu