Penny Dreadful: Obsazení spin-offu se rozrůstá

Penny Dreadful: Obsazení spin-offu se rozrůstá | Fandíme seriálům
Přidává se další skupinka zajímavých herců.

Seriál Penny Dreadful byl naprostou lahůdkou pro hororové fandy. Atmosferická podívaná excelovala jak v otázce řemeslného zpracování, tak pokud jde o herecké obsazení. Jednoduše řečeno šlo o špičku filmařinu. 

A nezbývá než doufat, že podobně budeme popisovat i chystaný spin-off s podtitulem City of Angels, který se, jak název naznačuje, bude odehrávat v Los Angeles a to ve třicátých letech minulého století. 

V dané době nebyla společenská nálada zrovna ideální, čehož samozřejmě seriál využije a stejně tak se zaměří na kombinaci amerického a mexického folkloru. Právě mexický mysticismus bude hrát důležitou roli v příběhu, který chce kombinovat sociální problémy dané doby se silnými prvky nadpřirozena.

V minulosti už nám bylo odhaleno několik jmen z obsazení, například Natalie Dormer nebo Lin Shaye. Aktuálně se k nim přidává dalších několik herců a to Thomas Kretschmann, Lorenza Izzo, Adam Rodriguez, Michael Gladis, Ethan Peck a Dominic Sherwood. A pokud se podíváte na jejich filmografii, jde obvykle o zkušené jedince, takže se v případě obsazení rozhodně nemáme čeho bát.

Bohužel zatím není známo, kdy se City of Angels dočkáme, ale snad se dožije více řad, než Penny Dreadful, která mělo jen tři.

Zdroj: CS

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu