Penny Dreadful: Sequel ulovil hvězdu Hry o trůny

Penny Dreadful: Sequel ulovil hvězdu Hry o trůny | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
City of Angels nabírá první hvězdná jména, koho uvidíme v sequelu Penny Dreadful?

Nástupce Penny Dreadful s přídomkem City of Angels nabírá hvězdné obsazení. Natalie Dormer coby Margaery Tyrell se rozloučila s fanoušky Hry o trůny již v roce 2016. Od té doby si zahrála hlavní roli v celovečerním akčním hororu Patient Zero anebo v thrilleru In Darkness. V letošním roce se ovšem herečka opět vrátí na televizní obrazovky, a to v roli démonky v sequelu mysteriózní Penny Dreadful.

Nepřehlédněte: TOP 10 březnových premiér, které vám nesmí utéct
 

Natalie Dormer ztvární roli Magdy - nadpřirozené démonky, která na sebe může vzít podobu kohokoliv. Objeví se tak v mnoha příbězích celého seriálu. Magda by měla být charismatickou chytrou postavou, která je velmi nebezpečným nepřítelem a cenným spojencem. City of Angels bude zasazeno do Los Angeles v roce 1938. Nabídne tak zcela nový příběh a postavy.

Seriál prý bude velmi inspirován mexickoamerickým folklórem a sociálními rozepřemi mezi těmito dvěma národnostmi. Seriál je popisován jako: „Vzrušující směsice nadpřirozena a bouřlivé reality konce první poloviny 20. století, tvořící nové okultní mýty a morální dilemata v ryze historickém zázemí.“ Dále v seriálu uvidíme herce Nathana Lanea (Ptačí klec, Producenti), Daniela Zovatta (Živí mrtví: Počátek konce), Jessicu Garzu (seriálová Očista) a Johnathana Nievese (New Amsterdam).

Seriál se zatím nachází v preprodukci, tudíž premiéra zatím oznámena nebyla. Stanice Showtime však počítá s premiérou do konce letošního roku.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu