Wu-Tang: An American Saga: Legendární hip-hopová skupina dostala svůj seriál

Wu-Tang: An American Saga: Legendární hip-hopová skupina dostala svůj seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Desetidílný seriál o legendární hip-hopové skupině Wu-Tang Clan se představuje v prvním traileru. Na seriálu se podílí sám zakladatel skupiny RZA. 

Legendární hip-hopovou skupinu Wu-Tang Clan možná ani nemusíme představovat. V rámci hip-hopových skupin bychom kromě N.W.A. nenašli žádnou, která hip-hop ovlivnila způsobem jako právě Wu-Tang Clan. N.W.A. dostali v roce 2015 svůj celovečerní film s názvem Straight Outta Compton. Wu-Tang Clan dostává rovnou desetidílný seriál.

Seriál nese název Wu-Tang: An American Saga a přichystala ho streamovací služba Hulu. První díl bude mít premiéru 4. 9. 2019. Seriál je inspirován skutečným příběhem skupiny a je zasazen do New Yorku 90. let minulého století. V New Yorku panovala crack-kokainová epidemie, v jejímž průběhu se členové dali dohromady. Žili na pomezí hudby a kriminality a sjednotil je Bobby Diggs aka The RZA.

Sérii vytvořil sám RZA a Alex Tse (scénář k filmu Strážci - Watchmen), který je fanouškem skupiny již od 90. let. Hlavní role si zahráli Shameik Moore, Ashton Sanders, Siddiq Saunderson, Zolee Griggs, Erika Alexander, a Marcus Callender. Podívat se můžete na první trailer.

Trailer:  

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu