Another Life: Sci-fi horor s Katee Sackhoff zneklidňuje v prvním traileru

Another Life: Sci-fi horor s Katee Sackhoff zneklidňuje v prvním traileru | Fandíme seriálům
Stísněné prostory vesmírných lodí nejspíš pro natáčení seriálů a filmů nikdy neomrzí.

Letos je tomu už čtyřicet let, co diváky po celém světě do morku kostí vyděsil film Vetřelec od Ridleyho Scotta. Tento horor o nechutném mimozemšťanovi zavřeném ve vesmírné lodi společně s hrstkou astronautů je dodnes považován za klasiku a celkově za jeden z nejvlivnějších filmů všech dob. A tak je jasné, že se v průběhu let musela objevit celá řada imitátorů. Vetřelec odstartoval vlnu mrazivých vesmírných filmů, kdy některé byly obdobně úspěšné, zatímco jiné nedokázaly svůj předobraz ani pořádně obšlehnout. Žánr každopádně vítá nové přírůstky i v současnosti. Před pár lety se v kinech ukázal snímek Život a loni na podzim jsme mohli vidět zase seriál Nightflyers. Nově se 25. července pokusí o štěstí další podobný projekt, a to Another Life s hlavní herečkou Katee Sackhoff, známou hlavně díky seriálu Battlestar Galactica.

O chystaném projektu jsme vás na webu informovali už dříve. Má pojednávat o tajemném artefaktu z vesmíru, který z neznámých důvodů ztroskotá na Zemi. Po zjištění, že pochází z rukou mimozemské civilizace, se komandér Niko Breckiridge (Sackhoff) vydává se svou posádkou na první mezihvězdnou misi na planetu, odkud neznámá věc pochází. Její manžel (Justin Chatwin) se mezitím zpátky na Zemi snaží s neznámým artefaktem navázat kontakt. Dosud jsme ze seriálu neviděli téměř nic, nyní ale dorazil první pořádný trailer.

Ten rozhodně zpracováním zrovna nehýří originalitou, ze samotného příběhu ale známe pouze základní kostru a tvůrci mohou rozhodně lecčím překvapit. Po vizuální stránce je alespoň poznat, že Netflix seriálu neustřihl rozpočet a nalil do něj solidní peníze. Snad se tedy Another Life povede.

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu