American Horror Story: 1984 - Teaser odhaluje obsazení. Nechybí hvězda Glee, ani transsexuální herečka

American Horror Story: 1984 - Teaser odhaluje obsazení. Nechybí hvězda Glee, ani transsexuální herečka | Fandíme seriálům
Herecký ansámbl nové řady antologického strašidelného hitu se rozšiřuje.

S blížící se premiérou deváté řady American Horror Story: 1984, která se odehraje 18. září, se pomalu vynořují informace o obsazení. 

Například víme, že poprvé neuvidíme Evana Peterse a další ze stálic Sarah Paulson sice roli mít bude, ale jen epizodní. Nedočkáme se ani Billyho Eichnera, ovšem vrátí se Emma Roberts, Cody Fern, John Carroll Lynch, Leslie Grossman a Billie Lourd. Nováčky v obsazení budou Gus Kenworthy, Matthew Morrison, Zach Villa a DeRon Horton.

Oznámeno bylo i to, že další "čerstvou" tváří bude transsexuální herečka Angelica Ross. Přestože v American Horror Story se objeví poprvé, tak nepůjde o její první spolupráci s Ryanem Murphym. Hrála v další sérii, kterou pomohl vytvořit a to Pose.

Murphy k účasti Angelicy v American Horror Story dodal:

"Musím [Angelice Ross] zatleskat za její královskou hereckou jízdu v roli Candy Abudance Ferocity. Bylo darem sledovat ji, jak se z ní stává pravá hvězda s nepopiratelným talentem. Přestože bude navždy naší Candy a náš seriál utrpěl neuvěřitelnou ztrátu, jsem nadšen, že svět dostane víc Angelicy. Přidává se k rodině American Horror Story v další nezapomuntelné roli. Gratuluji Angelico za to, že vytváříš historii, když ses přesunula z [Pose] do [American Horror Story: 1984]. Vítej do rodiny!"

Zatím není jasné, jakou roli bude herečka mít, ale Ryan zmínil, že bude "nezapomenutelná", tím pádem se dá předpokládat, že by nemělo jít jen o cameo. 

Zdroj: Instagram

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu