Flinststoneovi: chystá se animovaný reboot pro dospělé

Flinststoneovi: chystá se animovaný reboot pro dospělé | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Nová verze pravěké rodinky nebude nic pro děti.

Animovaný reboot oblíbeného dětského seriálu z 60. let připraví studio Warner Bros. Animations. Produkci zaštítí herečka Elizabeth Banks a její společnost Brownstone Productions. Nejpravděpodobnější cílovou destinací by měla být nová streamovací služba společnost Warner Bros., HBO Max, kam budou posláni i animovaní Gremlini, z produkce stejné společnosti.

Flintstoneovi byli vytvořeni dvojicí William Hanna a Joseph Barbera v roce 1960 a do roku 1966, kdy produkce skončila, bylo vytvořeno celkem šest sérií. Téměř o třicet let později byla nastartována i hraná filmová série, která skončila tak rychle, jak začala, katastrofálním druhým dílem z roku 2000.

V přípravách je i dětský spin-off od WB Animations s názvem Yabba-Dabba Dinosaurs!, který si objednala služba Boomerang SVOD. Kromě toho ale byl už osm let v plánu reboot klasického animáku, tentokrát jen pro dospělé. Seriálu se měl ujmout tvůrce Griffinových Seth MacFarlane, který je velkým fanouškem Flintstoneových a s dětem nevhodným materiálem si rozumí. Bohužel kvůli příliš nabitému programu byla MacFarlaneovi přípravy zastaveny a pohřbeny. Reboot se nyní vrací do fáze preprodukce, ovšem kromě producentky Elizabeth Banks nevíme, kdo se na projektu bude umělecky podílet.

Zdroj: Variety, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu