Bounty Law: Quentin Tarantino by rád natočil svůj první seriál

Bounty Law: Quentin Tarantino by rád natočil svůj první seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
V režisérově nejnovějším snímku Tenkrát v Hollywoodu uvidíme natáčení fiktivního seriálu Bounty Law. Seriál nakonec nemusí být vůbec fiktivní.

Již za měsíc jde do českých a slovenských kin nejnovější snímek Quentina TarantinaTenkrát v Hollywoodu. Příběh je zasazen do Los Angeles léta roku 1969. Hrdinou je herec z úspěšného TV seriálu, který se snaží stát filmovou hvězdou (Leonardo DiCaprio). Jeho parťák, který mu dělá v seriálu kaskadéra (Brad Pitt), se pokouší o to samé. Jak je z trailerů patrné, ve filmu uvidíme natáčení fiktivního westernového seriálu, ve kterém Rick Dalton ( DiCaprio) hraje. Teď nás Tarantino překvapil, když prozradil, že by se ze smyšleného seriálu mohl stát skutečný.

Quentin Tarantino v rozhovoru pro Deadline uvedl, že by skutečně rád připravil westernový seriál Bounty Law, pro který již dokonce napsal pět půlhodinových epizod. Režisér má slabost po starší westernové seriály, líbí se mu jejich rychlý spád, jelikož epizody mají kolem 24 – 30 minut. Quentin by všechny epizody sám režíroval. Má ovšem dvě podmínky. Seriál by musel být natáčený na filmový pás (nikoliv na digitální kamery) a musel by být černobílý.

Tarantino by do seriálu rád obsadil přímo Leonarda DiCapria. Myslí si, že herec roli odmítne, ale určitě mu ji nabídne jako prvnímu. Nevadilo by mu spolupracovat s Netflixem, HBO, Showtime či FX. Ale museli by dodržet jeho dvě podmínky.  Režisér nedávno nahlas rozebíral možnost, že by se Tenkrát v Hollywoodu mohlo stát jeho posledním filmem. Seriál by tak byl pro jeho příznivce jistě skvělou náplastí. Tarantino už v minulosti točil epizody pro cizí seriály, ale že by přichystal zcela vlastní, to tu ještě nebylo.

Trailer na Tenkrát v Hollywoodu, kde vidíme záběry z fiktivního westernového seriálu: 

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Medvěd | 11.08.2021 16:35
Jak první? A co seriálová verze "Od soumraku do úsvitu"?
Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu