The Amazing Stan: Legendární komiksový tvůrce dostane animovaný seriál

The Amazing Stan: Legendární komiksový tvůrce dostane animovaný seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Stan Lee bude představený jako dítě s bláznivými nápady.

Letošní Comic-Con v San Diegu se musí poprvé obejít bez fyzické přítomnosti legendárního komiksového tvůrce Stana Lee. Ten zemřel 12. listopadu loňského roku ve věku 95 let po dlouhodobých zdravotních problémech. Na veletrhu se letos koná spousta akcí a panelů věnovaných právě jemu. Kromě toho přišel server Deadline s informací, že se dočkáme animovaného seriálu, který bude sledovat Stana jakožto moderní dítě a jeho pohled na svět. Přiblíží nám zrod jeho nápadů a nabídne nám pohled od kreativní mysli tohoto oblíbeného umělce.

Seriál napíše tvůrce Phinease a Ferba Scott Peterson, který si zřejmě rozumí s tématem dětí s ulítlými nápady. Seriál bude vytvořen na základě konceptu od společnosti Pure Imagination ve spolupráci se společností POW! Entertainment, kterou založil právě Stan Lee.

„Je pro ctí, že se mohu podílet na pokračování kreativního odkazu jednoho z nejlepších popkulturních spisovatelů všech dob tvorbou nového animovaného seriálu, který představí spousty nových postav pro děti i pro dospělé,“ říká John P. Roberts, vedoucí projektového oddělní společnosti Pure Imagination. „Stan Lee proměnil své dětské sny ve vesmír plný superhrdinů, kteří rezonují se všemi generacemi v různých kulturách. Nyní se na něj jeho fanoušci mohou těšit v novém seriálu, který Stana představí vůbec poprvé v historii v jeho mladistvé podobě.“

Mezi výkonné producenty se řadí právě Roberts, dále Gill Champion, ředitel Leeho společnosti POW! Entertainment a Bob Sabouni, ředitel marketingového oddělení stejné společnosti. Na tvorbě se bude podílet i Sanjeev Gupta, který s Robertsem zastupuje společnosti Pure Entertainment.

Dvouminutové preview bylo představeno na panelu s názvem „A Celebration of Stan Lee’s Life and Legacy,“ který s fanoušky oslavuje umělcův život a práci. Dole v galerii si nejspíš můžete malého Stana prohlédnout.

Zdroj: Deadline, Cnet

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu