Gossip Girl: Návrat populárního guilty pleasure je oficiálně na cestě

Gossip Girl: Návrat populárního guilty pleasure je oficiálně na cestě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Populární seriál o životě newyorské smetánky znovu ožívá pod taktovkou HBO Max.

Ahoj všichni na Upper East Side,

Chyběla jsem vám? Já vím, že ano. Nažhavte vaše telefony, protože vaše milovaná Gossip Girl je zpátky. Můj osmiletý online hiatus je u konce. Od doby, co jsem se odmlčela, se hodně věcí změnilo. Svět sociálních medií zažil několik zemětřesení. Informace cestují rychleji než dřív. Perfektní svět? Jak by mohl. Když jsem v něm chyběla já. Stýskalo se vám po vaši oblíbených hrdinech a mých nejmilejších obětech: Blair, Sereně, Chuckovi, Danovi a Nateovi. Zatím nevím, jestli je znovu uvidíme, co vám ale můžu zaručit, je návrat scénáristů a producentů, kteří se podíleli na mém veleúspěchu v letech 2007 až 2012 (Joshua Safran, Josh Schwartz a Stephanie Savage).

Ještě nevím, kdy přesně se uvidíme, ale fámy se zmiňují o tom, že můj návrat zaštítí nová streamovací služba od WarnerMedia s názvem HBO Max, která odstartuje příští rok na jaře. První sezóna má mít 10 hodinových episod a hodlá pojednávat o nové generaci dospívajících Newyorčanů. Tváře se stejně jako všechno ostatní v životě mění. Co ovšem zůstává stejné, je váš hlad po drbech, pomluvách a šťavnatých zprávách ze zákulisí těch nejluxusnějších večírků, které může manhattanská smetánka nabídnout. Jsme přece v New Yorku. V nejlepším městě na světě. Domovu těch největších skandálů a mileneckých afér.

Doufám, že mi budete při mém návratu držet palce, protože bez vás, mých oddaných a vášnivých fanoušků, nejsem vůbec nic.

XoXo

Gossip Girl

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu