Arrow: závěrečná sezóna se představuje v emotivním traileru

Arrow: závěrečná sezóna se představuje v emotivním traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
První trailer jako emotivní pozvánka na poslední sérii bilancuje divoký život oblíbeného superhrdiny. Stephen Amell na Comic-Conu naznačil, jak konec prožívá.

Stejně jako všechno v životě, i konec je nevyhnutelný. Pro Olivera Queena, hrdinu seriálu Green Arrow, to možná v poslední řadě bude platit doslova. Spekulace o smrti jednoho ze stavebních kamenů seriálového DC světa byla jedním z hlavních motivů setkání s tvůrci na Comic-Conu. Olej do ohně spekulací přilil i samotný představitel hlavní role Stephen Amell, když se vyjádřil k možné smrti své postavy takto: „Vždycky jsem cítil, že by měl umřít, vzhledem k tomu, že je to superhrdina bez superschopností … Brečel jsem … když mi scénaristé vyprávěli moji poslední scénu. Na cestě leží ale spousta překážek, než se tam dostaneme

O tom, zda se Amellovi jeho předpověď splní, se budeme moci přesvědčit od 15. října, kdy na stanici CW začne labutí píseň hrdiny v zelené kápi. Závěrečná série s pořadovým číslem osm se dočká značně odlišného konceptu než ty předchozí. A nebavíme se pouze o délce (pouze 10 episod), ale i o skutečnosti, že Oliver opustí brány svého rodného města a vydá se na svou poslední misi po boku mocné bytosti jménem Monitor (LaMonica Garrett) s cílem zachránit celý multiverse před jeho zhroucením. Podle tvůrců budeme cestovat napříč světem a navštívíme spoustu zajimavých míst. Dalším z ústředních motivů pak bude způsob, jakým se bude Oliver snažit vyrovnat s rozsudkem smrti, který nad ním v závěru minulé série vynesl právě Monitor.

Během již zmíněného cestování nás čeká několik emotivních návratů postav, které už tento svět opustily. V nějaké formě se určitě vrátí Tommy Merlyn a Adrian Chase. Koho už s nejvyšší pravděpodobností bohužel neuvidíme je oblíbená Felicity Smoak (Emily Bett Rickards), která řekla seriálu své (definitivní) sbohem na konci sedmé série.

Natáčení je stále ještě na začátku, takže i když vypuštěný teaser trailer neobsahuje příliš nových záběrů, tak rozhodně stojí za vidění, i díky emocionálnímu podtónu oslavující heroickou pouť muže v zeleném, která nám všem přípomene, že za všechno, co má v životě nějakou cenu, musíme zaplatit. Někdy až příliš moc …

Zdroje: Comic-Con, Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu