Supergirl: Nový trailer naznačuje vzestup Leny Luthor

Supergirl: Nový trailer naznačuje vzestup Leny Luthor | Fandíme seriálům
Warner Television
Zobrazit dalších 7 obrázků
Po letech blízkého přátelství to vypadá, že se vztah mezi Supergirl a Lenou blíží ke svému konci. 

Když na jaře padla opona za čtvrtou sezónou Supergirl, byl předmětem nejživějších diskuzí poslední dárek, který velký bratr Lex zanechal své sestře. Lena se totiž po několika letech (ano, víme, jak směšně to zní …) konečně dozvěděla pravou identitu Supergirl. Vědomí, že se pod kostýmem dívky z oceli „skrývá“ její nejlepší kamarádka rozhodně nepřidala jejím dlouhodobým problémů s důvěrou. A trailer na pátou sezónu, který byl poprvé představen na Comic-Conu, potvrzuje, že Lena je po letech bojů s temným dědictvím svého jména konečně přiravena přijmout svůj temný odkaz a ukončit vládu Supergirl nad National City.

Představitelka hlavní role Melissa Benoist nazvala pátou sezónu „misí na záchranu Leniny duše“. O tom, že její duše nemusí být nutně ztracena, svědčí i její replika z traileru, ve které říká, že nechce Supergirl zabít, ale pouze ji způsobit stejnou bolest, jakou ona způsobila jí. Bitva o její duši tak může začít. Na které straně bude stát její bratr Lex, jehož maniakální smích zlověstně podtrhuje tón celého videa, dokážeme lehce odhadnout. Jeho návrat je potvrzen minimálně pro plánovaný pětidílný cross-over (Crisis on Infinite Earths) v polovině sezóny.

Trailer rovněž naznačuje další dějové linky, které by tvůrci rádi prozkoumali. Nešlo si nevšimnout náznaků kritizujících společenskou apatii v internetovém věku, která přímo souvisí s nedostatkem politické angažovanosti. Je skutečně potěšující, že se Supergirl snaží vydat daleko vážnějším směrem a reagovat tak na palčivé otázky, které hýbou světem. Tvůrci se na Comic-Conu věnovali i castingovým otázkám. Na této frontě máme dobrou i špatnou zprávu. Představitel Jimmyho Olsena (Mehcad Brooks) by se měl v první polovině série se seriálem rozloučit kvůli tomu, že by se rád ve své kariéře věnoval novým věcem. Naopak úsměv na tváři řady fanoušků jistě vykouzlí návrat Kařina nejlepšího kamaráda Winna (Jeremy Jordan). Ten by se měl objevil minimálně ve třech dílech, a to v již zmíněném cross-overu. Novou posilou je pak i Meaghan Rath, která ztvární ženskou verzi Brainiac-5.

V galerii se pak můžete podívat na nový kostým, který bude Supergirl v této sezóne nosit.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu