Riverdale: Shannen Doherty si zahraje v epizodě, která uctí památku Luka Perryho

Riverdale: Shannen Doherty si zahraje v epizodě, která uctí památku Luka Perryho | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 28 obrázků
První várka novinek o čtvrté řadě Riverdale z Comic Conu v San Diegu.

Na letošním Comic Conu v San Diegu měl svůj panel i seriál Riverdale a při této příležitosti odhalil výkonný producent projektu Roberto Aguirre-Sacasa několik novinek o čtvrté sérii. Nejzásadnější zprávou je poodhalení první epizody čtvrté řady se jménem In Memoriam. Jak název napovídá, bude se jednat o speciální díl, který uctí památku herce Luka Perryho (Beverly Hills 90210), jenž byl coby otec Archieho Andrewse nedílnou součástí Riverdale od první řady.

Beverly Hills 90210: Shannen Doherty měla s Lukem Perrym plány na vlastní projekt
 

V epizodě In Memoriam si zahraje dlouholetá kamarádka Luka Perryho a zároveň jeho kolegyně ze seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Doherty. Casting Shannen Doherty byl prý v plánu ještě před náhlým úmrtím Luka Perryho a její obsazení je dle tvrzení Roberta Aguirre-Sacasy něco „co si Luke Perry přál od první série Riverdale.

K osazení Shannen Doherty se producent Roberto Aguirre-Sacasa vyjádřil následovně: „Je známo, že Shannen Doherty a Luke Perry byli velmi dobří přátelé, a když jsme psali scénář k této památeční epizodě, snažili jsme se ji udělat, co nejspeciálnější. Tak jsme oslovili Shannen, jestli by ztvárnila klíčovou roli s velkým emocionálním dopadem. Když si přečetla scénář, tak okamžitě roli přijala.“ Jakou roli Shannen Doherty ztvární zatím není známo. První díl čtvrté sezóny si odbyde premiéru 9. 10.

Další novou tváří bude herec Kerr Smith (Nezvratný osud, The Fosters), který ztvární nového ředitele Riverdalovské střední školy. Kerr Smith se poprvé objeví ve druhém díle s názvem Fast Times at Riverdale High. V ústředních rolích se samozřejmě vrátí KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Marisol Nichols, Madelaine Petsch, Mark Consuelos, Casey Cott a Charles Melton.

V galerii najdete mimo jiné speciální fotografie hlavních aktérů z Comic Conu. Celý panel o Rivardale si můžete přehrát níže.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu