Katy Keene: Spin-off Riverdale se představuje v první upoutávce

Katy Keene: Spin-off Riverdale se představuje v první upoutávce | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Stanice The CW poodhalila nový seriál inspirovaný Archieho komiksy.

Před několika dny skončila třetí řada populárního teenage seriálu Riverdale a při této příležitosti začala stanice The CW zveřejňovat upoutávky na další seirály ze své stáje, které nás čekají v létě a na podzim. Mezi ně patří i spin-off Riverdale o ikonické postavě z Archieho komiksů Katy Keene, jež se v komiksových sešitech objevila poprvé v roce 1945.

Riverdale: Ashleigh Murray si kvůli Katy Keene nezahraje ve 4. sérii
 

Dramedy bude sledovat život čtyř přátel, a to módní návrhářky Katy Keen, zpěvačky Josie McCoy, umělce Jorgeho Lopeze a prostopášnické Pepper Smith, jak se společnými silami snaží splnit si své sny v New Yorku. V hlavní roli se představí Lucy Hale, která se po zrušeném seriálu Life Sentence znovu vrací na televizní obrazovky a tentokrát se ani nemusí příliš obávat, že by si zase zahrála v seriálu, který by byl předčasně ukončen hned po první řadě. Postavu Josie McCoy si opět zahraje Ashleigh Murray, která byla nedílnou součástí Riverdale od první série. Čtvrtá sezóna se již ale bude muset obejít bez ní. Je poněkud zvláštní, že v upoutávce vypadá Asheligh Murray téměř stejně jako v Riverdale. Jelikož se Katy Keene odehrává několik let po událostech na Riverdalovské střední, tak se čekalo, že se její vizáž bude trošku lišit. Zbylé dvě ústřední postavy ztvární Jonny Beauchamp (Penny Dreadful) a Julia Chan (Saving Hope).

Scénář napsal tvůrce Riverdale Roberto Aguirre-Sacasa spolu se scenáristou Michaelem Grassim (Supergirl, Riverdale). Oba Katy Keene i produkují. Úvodní teaser toho na poli dvaceti sekund příliš neukázal. Odhalil pouze pár záběrů na ústřední charaktery a zatím to vypadá, že v Katy Keene se nebudou vyskytovat mysteriózní linky a záhady jako v Riverdale, ale bude primárně zaměřený na módní a muzikálovou notu. Kdy konkrétně se seriálu dočkáme není zřejmé. Přepokládaná premiéra by měla být v průběhu října.

Zdroj: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu