Agenti S.H.I.E.L.D.: Poslední série je hotová, herci se loučí

Agenti S.H.I.E.L.D.: Poslední série je hotová, herci se loučí | Fandíme seriálům
Marvel TV Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Seriál má odzvoněno, 7. řada se právě dotočila.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Agenti S.H.I.E.L.D. mají tu čest, že jako vůbec první seriál rozšířili v roce 2013 filmový svět Marvelu i na televizní obrazovky a navíc s poměrně solidním úspěchem. Pro stanici ABC se tehdy jednalo o rekordně sledovaný seriál, a i když ohlasy začínaly spíše vlažněji, postupem času si projekt našel velkou skupinu fanoušků, která ho podporuje dodnes. Ze všech marvelovských seriálů navíc přežívá nejdéle a nestal se terčem masivního zrušování, jenž před nedávnem postihlo kolegy na Netflixu. Tvůrci ovšem už od vysílání 5. řady pomalu ale jistě směřují seriál ke konci, a na ten dojde příští rok s příchodem 7. a finální sezony, která se už nějakou dobu točila. Společně s premiérou poslední epizody 6. série tento pátek ale herci oznamují, že pro Agenty právě natočili své poslední scény a emotivně se loučí.

Poslední sbohem na sociálních sítích sdíleli Clark Gregg, představitel hlavní postavy známé i z filmů, agenta Phila Coulsona, Ming-Na Wen coby agentka May, Chloe Bennet neboli superschopnostmi obdařená Quake, dlouholetý showrunner Jed Whedon a několik dalších. Pro všechny se jedná o velmi emotivní zkušenost, jelikož s Agenty S.H.I.E.L.D.u strávili více než sedm let. Pro televizní Marvel tím víceméně také končí jedna éra a místo seriálů na zavedených televizních stanicích se nyní posouvají hlavně směrem ke streamingové službě Disney+, kde hned několik filmových hrdinů obdrželo vlastní vysokorozpočtové minisérie. Rozloučení od jednotlivých členů obsazení a tvůrců najdete pohromadě v další kapitole.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Fimi | 02.08.2019 17:47
No ze začátku agenti tak trochu ještě souviseli s filmy a vždy vrcholili s filmem v květnu, Cap 2, Ultron..tedy dokud se drželi na Zemi, potom tam byly odkazy na Strange a objevil se i Fury, Hillova nebo Sif. Hodně tam byly kree a řešila se hydra a dokonce se objevil i mladý Strucker. Ale vím dál víc to šlo vedle až se to zcela odtrhlo...agenti zachránili svět před tolika hrozbama a tolika různými způsoby že by jim Avengers mohli závidět ale i tak to za to stojí to vidět
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu