Svědectví: Stephen King píše k minisérii jiný konec než měla jeho kniha

Svědectví: Stephen King píše k minisérii jiný konec než měla jeho kniha | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Stephen King se scenáristicky podílí na nové adaptaci své knihy Svědectví a fanoušci se mají na co těšit.

Už delší dobu víme, že stanice CBS All Access chystá adaptaci dalšího románu z pera Stephena Kinga s názvem The Stand (Svědectví). Už známe i základní členy hereckého ansámblu, mezi které patří například James Mardsen nebo Amber Heard. Před měsícem se dokonce objevila informace, že by si v seriálu měl zahrát i hudebník Marilyn Manson.

Nová zpráva, kterou přinesl server Deadline, se soustředí spíše na příběhovou stránku projektu. The Stand má být desetidílnou minisériií, která bude román adaptovat. Příběh se tak bude držet víceméně v zajetých kolejí a bude se držet toho, co napsal King. Velký háček je v samotném konci minisérie, kterým tvůrci plánují ohromit fanoušky knihy. Sám autor románu si vyzkouší roli scenáristy a napíše poslední epizodu, která má konec příběhu poslat mnohem dál. Více se k tomu vyjádřila Julie McNamara CBS All Access:

„Pro fanoušky knihy, kteří se pozastavovali nad tím, co se stalo z přeživších Svědectví, bude tahle poslední epizoda obsahovat příběh, který na položené otázky odpoví,“ řekla McNamara. „Opravdu se nemůžeme dočkat, až se o náš konec podělíme se světem.“

Projekt vytváří pánové Josh Boone a Ben Cavell. Právě Boone má už se Stephenem Kingem vytvořený profesionální vztah, když se dříve snažil přivést Svědectví do kin. Zároveň je sympatické vidět, že se King aktivně podílí na tvorbě adaptací svých děl, což ovšem není žádná novinka. Minisérie se stále nachází ve fázi preprodukce, kdy se zatím jen píše scénář, žádné datum premiéry oznámeno nebylo.

Vůbec první adaptace svědectví vyšla už v roce 1994 jako televizní seriál s Garym Sinisem v hlavní roli:

Zdroj: Deadline, Mashable

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu