The Boys: Herec z drsné komiksové série se chtěl ucházet o roli Kapitána Ameriky, nebylo mu to umožněno

The Boys: Herec z drsné komiksové série se chtěl ucházet o roli Kapitána Ameriky, nebylo mu to umožněno | Fandíme seriálům
Amazon
Zobrazit další 1 obrázek
Chace Crawford popsal, proč nedostal šanci ztvárnit marvelovského superhrdinu.

Dnes už si neumíme představit, že by Kapitána Ameriku v marvelovském filmovém universu ztvárňoval někdo jiný, než skvělý Chris Evans. Ale samozřejmě v době, kdy se role obsazovala nebyl jediným kandidátem (ostatně, sám herec prozradil, že se mu do toho nejdříve nechtělo, protože to byl dlouhobý závazek) a o tuhle postavu měli zájem i jiní herci. 

Jedním z nich byl i Chace Crawford, který prozradil, proč nedostal šanci:

"Ne, měl jsem tehdy naplánované testovací záběry, ale popravdě mě to nenechali udělat, protože se dozvěděli, že hraji v jednom seriálu v New Yorku a to devět měsíců v roce."

Řeč je o sérii Gossip Girl/Super drbna, který Chace poměrně výrazně proslavil, ale asi ne tak, jako by ho proslavila role Kapitána Ameriky (a co si budeme povídat, určitě jsou tu také velké rozdíly ve finančním ohodnocení). Je to o to mrzutější, že na Chace byli tvůrci připraveni:

"Můj kamarád mi řekl, že tam byl, a že pro mě měli i kostým s mým jménem... Poté, co vzniklo devět filmů [s Kapitánem Amerikou] vás prostě napadne, 'No kruci, rád bych dostal šanci." 

Malou útěchou ale pro Chace může být to, že se stal součástí komiksového světa, i když výrazně odlišného. Je jednou z hlavních postav v seriálu The Boys od Amazonu. Nedávno byla nabídnuta první řada (která se dočkala pozitivních recenzí), druhá už byla také schválena, byť není jasné, kdy se jí dočkáme.

Zdroj: Watch What Happens Live with Andy Cohen 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu