The Morning Show: Jeden z prvních seriálů Applu představil teaser trailer

The Morning Show: Jeden z prvních seriálů Applu představil teaser trailer | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 20 obrázků
Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell a jeden "komorní" seriál od Applu.

Streamovací služba Apple TV+ odhalila první teaser na svůj hvězdami naditý seriál The Morning Show. Ukázka neodhaluje žádné záběry ze seriálu, jen zákulisí ranní show a dramatický voiceover ústředních postav v podání Jennifer Aniston, Reese Witherspoon a Steva Carella.

Love Life: Anna Kendrick v hlavní roli romantické antologie
 

Zprvu se zdálo, že seriál bude komediálního ražení, ale hlasy protagonistů dávají tušit, že The Morning Show bude mnohem dramatičtější než se dle prvotních zvěstí zdálo. Titul je druhým seriálem z dílny Applu, který odhalil teaser. Hned po sci-fi dramatu For All Mankind. I přesto, že Apple vypustil upoutávky na dva seriálové tituly, tak stále neodhalil cenu chystané streamovací služby a ani datum jejího spuštění. V ukázce na The Morning Show je pouze sdělení, že se seriálu dočkáme v průběhu podzimu.

Dále se zatím neví ani přesný počet epizod The Morning Show a ani délka jednotlivých dílů. Příběh by se měl točit kolem Mitche Kesslera (Steve Carell), stárnoucího moderátora ranní talk show, který se zoufale snaží udržet krok s neustále se zrychlujícím světem medií. Jeho plánovaný návrat je ovšem ničím v porovnání s Jennifer Aniston, která se na televizní obrazovky vrací po více než 15 letech, kdy skončili legendární Přátelé.

O dalších informacích vás budeme průběžně informovat. Níže si krom teaseru můžete přehrát i oznamovací video o službě Apple TV+, které obsahuje záběry ze všech připravovaných seriálů od Applu včetně prvních záběrů na Jennifer Aniston a Reese Witherspoon The Morning Show.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu