Stranger Things 3: Rozuzlení jednoho příběhu původně nebylo v plánu

Stranger Things 3: Rozuzlení jednoho příběhu původně nebylo v plánu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Mezi Robin a Stevem to mohlo dopadnout úplně jinak.

Dustin (Gaten Matarazzo), Steve (Joe Keery) a Robin (Maya Hawke) jsou dost možná nejzábavnější trio třetí řady Stanger Things, kdy především vývoj vztahu Steva s jeho kolegyní Robin byl velmi zásadní a fanoušci napjatě očekávali, jak to mezi nimi dopadne.

Původně bylo zamýšleno, že tihle dva nakonec skončí spolu (všechna logická vodítka tomu nasvědčovala a dvojice mezi sebou měla mimořádnou chemii, která přece musela skončit vášnivou romancí), jenže v polovině produkce se náhle rozhodlo, že vše bude jinak a tak se nakonec během jedné intimní chvilky na záchodech Steve vyslovil, jen aby mu Robin vysvětlila, že o muže nemá zájem.

Maya Hawke, představitelka Robin k tomu dodává: „Během natáčení jsme začali cítit, že Robin a Steve by neměli skončit spolu, a že ona je ve skutečnosti lesbička. Vlastně když se podívám na dřívější epizody, vypadá to jako naprosto jasné rozhodnutí."

K tomuto rozhodnutí došlo při týmové poradě s tvůrci někdy kolem pátého dílu. Hawke dále dodává, že doufá, že díky empatii, kterou si k ní diváci vytvořili, se dokážou lidé se stejnou orientací srovnat a začnou se cítit pohodlně. Doufá, že pomohla dívkám i chlapcům, kterým se líbí stejné pohlaví, ale nemají kuráž nebo to vnímají jako něco nevhodného, aby se konečně přestali bát a začali se brát tak, jak jsou.

Na závěr přidáváme jednu zajímavost ohledně referencí. Jak víme, Stranger Things se odehrávají v osmdesátých letech, tudíž mají jedinečnou možnost neustále naťukávat popkulturní odkazy, které od té doby zlidověly a dnes je zná každý správný fanoušek filmu. Mnohé nešly přehlédnout (kostýmy Krotitelů duchů, píseň z Nekonečnho příběhu), ovšem Stranger Things jich nabízejí mnohem více a ne všechny jsou dost dobře patrné. Ve videu níže se dozvíte, že v seriálu byl odkaz na E.T. mimozemšťana, Indyho, Gremlins a hromadu dalších věcí.

Zdroj: Slashfilm

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Petr | 18.08.2019 00:24
Holky nemají rady výraz lesbička. Zbytečná zdrobnělina. Lepší je používat prostě lesba. Rly. Toto je přežitek.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu