Taboo: Je jen na Hardym, zda vzniknou další dvě řady

Taboo: Je jen na Hardym, zda vzniknou další dvě řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Chválený seriál Taboo, plný zrad, intrik a násilí, má nejistou budoucnost. 

Taboo, seriál plný intrik, podrazů a násilí, točící se okolo postavy tajemného Jamese Keziaha Delaneyho (Tom Hardy), přišel se svojí první sérií v roce 2017. Atmosférický seriál od tvůrce Peaky Blinders - Stevena Knighta a produkovaný Tomem Hardym si našel spousty fanoušků, a tak není divu, že spousta diváků netrpělivě vyhlíží druhou řadu.

Tu v březnu 2017 potvrdil sám Steven Knight, který prozradil, že má nápady na dvě další série. Již čekáme dva a půl roku a druhá série stále nepřišla. A možná ani nepřijde. Šéf televizní stanice FX - John Landgraf, nedávno v rozhovoru upřesnil, jak to vlastně s druhou sérií vypadá.

„Již ani nepočítám, kolikrát jsme se se Stevem o druhé sérii bavili. Má nápady na druhou i třetí sérii, ale záleží jedině na Tomovi [Hardym]. Zda ji vůbec bude chtít, a pokud ji bude chtít, tak kdy bude dostupný. Může se stát, že se na obou sériích začne pracovat velmi brzy, nebo se ani jedna z nich nikdy nenatočí. Také si pohráváme s myšlenkou, že bychom přinesli sérii, která se nebude točit kolem postavy Jamese Keziaha Delaneyho. Ta by hrála jen vedlejší roli. Ale jak říkám, vše je na Tomovi.“

Sám netuším, co po rozhovoru od seriálu očekávat. Tom Hardy v příštích pár letech bude určitě pracovat na filmech Venom 2 a War Party (Andrew Dominik). Diář narvaný k prasknutí zatím nemá a věřím, že by si čas na Taboo mohl najít. Nezbývá nic než doufat.  

Trailer na první sérii:

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu