Star Wars: Resistance končí s 2. sérií. Trailer je tu

Star Wars: Resistance končí s 2. sérií. Trailer je tu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Druhá série může přinést určitá zlepšení. Zároveň ovšem seriál zcela uzavře. 

Star Wars: Resistance měl jakožto nový animovaný seriál z předaleké galaxie problém získat si přízeň diváků již od samého začátku, kdy si již první zveřejněné trailery odnesly od fanoušků pořádnou vlnu negativní odezvy. Přestože se v odvysílané první sérii nakonec našlo několik slušných epizod, tak v celkovém součtu šlo vskutku o sotva průměrnou zábavu, která na sobě musela s druhou sérií hodně zapracovat (kompletní recenzi na první sérii si můžete přečíst zde).

Druhá série byla dopředu naplánována, neboť již s uvedením první série bylo oznámeno, že po jejím odvysílání se seriál přesune s druhou sérií na novou streamovací službu Disney+. Tak tomu skutečně bude, nicméně chladné přijetí první série ze strany fanoušků způsobilo, že druhá série bude zároveň poslední.

Tato informace se k nám dostala spolu s prvním trailerem na druhou sérii, který najdete níže pod článkem. Pozitivní je, že trailer ve velkém představuje nové lokace, což by mohlo seriál trochu oživit vzhledem k tomu, že téměř celá první série se v podstatě odehrávala na stejném místě. Zároveň vidíme poměrně hodně akce, což se dá také jednoznačně označit za plus.

Musíme si ovšem uvědomit, že trailery na nejnovější Star Wars seriály vždy záměrně ukazují jen to nejlepší z celé série či z její první poloviny, přičemž samotný výsledek může vypadat trochu jinak. Na předčasné závěry bych byl tedy opatrný. Nezbývá ovšem než doufat, že tvůrci dají do poslední série co nejvíce úsilí, aby výsledek za něco opravdu stál.

Druhá série Star Wars: Resistance se začne vysílat na Disney+ od 6. října. Příběh bude pokračovat s Kazudou (Christopher Sean) a ostatními hrdiny, kteří se ztratili se svou lodí Colossus v hlubokém vesmíru a snaží se najít cestu k Odboji. Jejich plány se jim pokusí zarazit První řád spolu s velitelem Pyrem (Liam McIntyre) a dočkáme se také Kylo Rena. Druhá série se má dějově odehrávat nejprve souběžně s filmem Star Wars: Poslední z Jediů a později nás má přiblížit k chystanému filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera, který letos vstupuje do kin. 

Zdroj: screenrant.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu