Kolo času: Amazon oznámil další členy obsazení velkolepé fantasy série

Kolo času: Amazon oznámil další členy obsazení velkolepé fantasy série | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kdo se vydá na epickou výpravu, napříč světem plným magie? A bude právě tohle následovník Hry o trůny?

S koncem Hry o trůny se televizní produkční společnosti předhánět v tom, kdo nabídne další úspěšný fantasy seriál epických rozměrů. Nejlepší náběh má v současnosti Amazon, který připravuje Pána prstenů. To ale není vše. Již jsme vás informovali, že Amazon chystá další fantasy seriál s názvem The Wheel of Time (Kolo času) a že do hlavní role byla obsazena Rosamund Pike (A Private War, Zmizelá).

Nyní Amazon oznámil další členy obsazení. Po boku Rosamund Pike se objeví Madeleine Madden (Piknik na Hanging Rock), Marcus Rutherford (Vraždy ve Stratfordu), Barney Harris (Billy Lynn’s Long Halftime Walk), Zoe Robins (Letopisy rodu Shannara) a Josha Stradowski (Gewoon vrienden). Amazon sází na neznámé tváře, kterým nemusí nikterak chybět talent, ale nejsou u diváků zaškatulkovaní v jiných rolích.

Seriál je inspirován románovou sérií od autora Roberta Jordana, která čítá celkem čtrnáct dílů. Autoři seriálu tak mají hodně materiálu, ze kterého mohou čerpat. Příběh se odehrává ve světe, kde existuje magie, ale pouze hrstka vyvolených žen jí vládne. Hlavní hrdinkou je Moiraine (Rosamund Pike), členka mocné organizace žen s názvem Aes Sedai, která přijede do města Two Rivers, odkud se vydá na epickou a nebezpečnou výpravu po boku dalších pěti žen a mužů. Jeden z členů výpravy je prorokován jako Drak znovuzrozený (Josha Stradowski), který buďto svět zahrání nebo zničí.    

Seriál produkuje Rafe Judkins (Agenti S.H.I.E.L.D.u), který bude zároveň působit jako showrunner. První dvě epizody bude režírovat Uta Briesewitz, která projekt rovněž produkuje. 

Členy obsazení si můžete prohlédnout v naší galerii.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu