Arrow: Katie Cassidy chce seriálový spin-off s Birds of Prey

Arrow: Katie Cassidy chce seriálový spin-off s Birds of Prey | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Představitelka Black Cannary by po skončení Arrowa ráda se svou postavou přešla do seriálové verze Birds of Prey.

Není tajemstvím, že se pracuje na filmové verzi Birds of Prey, ale jak víme, tak v případě DC projektů jsou seriálové a filmové světy oddělené. A tak Katie Cassidy, která v seriálech z Arrowverse ztvárňovala/ztvárňuje Black Cannary a Black Siren, přišla s tím, že by bylo fajn, pokud by vznikla i seriálová verze Birds of Prey:

"Navrhla jsem jim to (stanici The CW a společnosti Warner Bros). Myslím, že by to měli udělat. Je čas žen. No tak, to dáme."

Fandové seriálů z Arrowverse vědí, že jsme se v roce 2013 dočkali epizody Birds of Prey, ve které Katie spojila síly s dalšími ženskými postavami a nebylo to naposledy, co jsme v Arrowovi a dalších DC seriálech viděli ženské týmy a obvykle to fungovalo docela dobře. 

Nicméně, zatím není jasné, jaký na to mají zástupci The CW a Warner Bros. názor. Na jednu stranu je pravda, že aktuálně jsou projekty s ženskými postavami velmi populární a žádané, ale také je tu ten fakt, že v roce 2002 vznikl seriál Birds of Prey a ten příliš parády nenadělal. 

Pokud tedy toužíte vidět Katie v kostýmu, tak vám zatím bude muset stačit poslední řada Arrowa, která odstartuje 15. října. A Katie si v osmé řadě vyzkouší také režii:

"Budu režírovat třetí epizodu osmé řady a je to něco, co jsem chtěla udělat velmi dlouhou dobu. Jsem z toho opravdu nadšená. Vlastně jsem si během natáčecí pauzy prošla programem společnosti WB, režisérským programem, a je to dvouměsíční program a spoustu jsem se toho naučila."

Pokud jde o poslední řadu, tak není zatím úplně jasné, kdo všechno ze "starých známých" se vrátí, ale například John Barrowman (Malcolm Merlyn) potvrdil svůj návrat. Stejně jako Colin Donnell, Susanna Thompson a Josh Segarra.

Zdroj: Newsarama

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 30.08.2019 11:56
Je čas žen...kdy byl čas mužů?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu