One Day at Disney: Nová docu-série se vás pokusí přesvědčit, že za Disneyho mašinou na prachy je skutečné srdíčko

One Day at Disney: Nová docu-série se vás pokusí přesvědčit, že za Disneyho mašinou na prachy je skutečné srdíčko | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nejen výpravných seriálů bude Disneyho streamovací služba plná.

Na Disneyho konferenci D23 bylo ohlášeno nespočet narativních seriálů a minisérií, na které se již nyní těší miliony diváků. V pozadí celého dění kolem streamovací platformy Disney+ stojí dokumentární sekce, která mimo jiné nabídne interní pohled na Disneyho továrnu na sny v projektu zvaném One Day at Disney.

Kompletní přehled seriálů chystaných pro Disney+
 

Titul One Day at Disney se nesoustředí pouze na filmový průmysl a všechny zúčastněné profese od kostymérů, kreslířů, trikařů až po řemeslníky, kulisáky, scenáristy a další, ale i na neutuchající energii Disneyho zábavních parků. Z upoutávky, kterou si můžete přehrát níže, je naprosto jasné, že tato dokumentární série se ponese ve zcela pozitivním duchu a bude tento pro diváky neznámý svět prezentovat v ryze radostném duchu. Premiéra je nastavena na 3. 12.

Dokumentární série bude mít celkem 52 krátkých dílů (mezi čtyřmi až sedmi minutami). Diváci se dočkají i epizod, ve kterých uvidí Roberta Downeyho Jr., Bette Midler (Po čem ženy touží), Diane Sawyer (The Hornet's Nest) či zpěvačku Christinu Aguileru. Upoutávka představuje primárně úvodní film, který celou sérii nastartuje a je jen na vás, jestli vám připadá upřímně srdečná, nebo ždímavě cukrkandlová.

I přesto kolik toho Disney+ bude nabízet, tak ne všechny dříve ohlášené projekty nakonec spatří světlo světa. Je například potvrzeno, že nevšedního projektu s názvem Book Of Enchantment, ve kterém by se zhmotnily ikoničtí záporáci od Disneyho, se nakonec nedočkáme. Na adaptaci knižní série od Sereny Valentino se u Myšáka pracovalo déle než rok. Hlavním důvodem zrušení projektu prý bylo, že scénáře jednotlivých dílů byly temnějšího rázu než Disney čekal a svou tématikou se nehodil pro streamovací platformu určenou pro celou rodinu.

Zdroj: Slashfilm, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu