Disney+ bude epizody zveřejňovat týden po týdnu, nikoliv naráz

Disney+ bude epizody zveřejňovat týden po týdnu, nikoliv naráz | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
Na svojí akci D23 Disney blíže předvedl, jak bude fungovat jeho chystaná streamovací služba a co od ní můžeme čekat - technické vlastnosti, obsah a další podrobnosti. AKTUALIZOVÁNO
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Novináři měli možnost na D23 vidět službu v akci a uvádějí, že na první pohled se nijak zvlášť neliší od toho, co známe z Netflixu a jiných platforem. Disney usiluje o přehlednost. Na hlavní stránce chce velkou grafikou upozorňovat na své nejčerstvější novinky a hity, dále nebudou chybět kategorie jako „novinky“, „doporučeno pro vás“ (výběr má být proveden kombinací strojového učení a lidských kurátorů), „pokračovat ve sledování“ atd. K dispozici má být aplikace pro přenosná zařízení, která umožní pořady v libovolném množství (v závislosti na paměti zařízení) stahovat offline, aby je bylo možné sledovat i bez připojení k internetu. Filmy a seriály mají provázet vystřižené scény, audio komentáře tvůrců a další bonusy. Níže můžete vidět několik videoukázek toho, jak by měl vypadat interface služby:

Pokud jde o nabídku obsahu, Disney slibuje, že přinese kompletní katalog svých klasik. K tomu na službu budou putovat všechny novinky, které studio uvede v kinech a vznikat budou také exkluzivní tituly, určené výhradně pro zákazníky Disney+. Ty výraznější jsme si v posledních dnech představili v samostatných článcích (tady je přehled filmových, tady seriálových). V rychlosti doplňme ještě několik titulů, které jsme zatím výrazněji nezmiňovali:

Chystá se obnovení seriálu Lizzie McGuire. Ten běžel krátce po přelomu tisíciletí a šlo o příběh dospívání jedné teenagerky, kterou ztvárnila zpěvačka a herečka Hillary Duff. Pokračování ukáže, jak Lizzie žije jako třicátnice. Duff se vrací v hlavní roli a seriál opět bude zpestřovat, stejně jako v minulosti, Lizzieno animované alter-ego. Ve snímku Phineas and Ferb The Movie: Candace Against the Universe se vracejí na scénu bratříčci z animovaného hudebního seriálu. Tentokrát je čeká celovečerní výprava vesmírem z záchranou setry, kterou unesli mimozemšťané.

Stargirl je romance pro mládež, která je zasazená do pouštního prostředí, kde obyčejný středoškolák Leo potkává neobvyklou spolužačku Stargirl. Ta jej začne učit, jak být sebou samým. Pak je tu adaptace dětské knížky Timmy Nezdárek, nazvaná Timmy Failure: Mistakes Were Made. Hrdinou je dětský snílek (co má jako kamaráda polárního medvěda), který ve škole začne vyšetřovat úmrtí spolužákova křečka. Na filmu je zajímavé, že jej režíruje Tom McCarthy, autor oscarového Spotlightu. Snímek Togo je příběh hrdinného psovoda a jeho spřežení, kteří se v krutých mrazivých podmínkách v roce 1925 snažili dostat důležitou vakcínu do 700 mil vzdáleného aljašského městečka Nome. V hlavní roli Willem Dafoe, který z neposlušného štěněte musí vycvičit schopného tažného psa. A nakonec je tu seriál Diary of a Female President, který pojednává o středoškolačce Eleně, ze které se v budoucnu stane prezidentka spojených států. Rodinnou komedii připravuje Gina Rodriguez.

Na závěr si můžete pustit ještě pěkně střižený trailer, který celou službu představuje a v galerii najdete obrázky k jednotlivým filmům a pohled na interface služby Disney+.

Zdroje: Forbes, TV Line, Engadget, Eric Vespe

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu