The Marvelous Mrs. Maisel: Labužnická komediální série od tvůrců Gilmorových děvčat uvádí trailer na 3. řadu

The Marvelous Mrs. Maisel: Labužnická komediální série od tvůrců Gilmorových děvčat uvádí trailer na 3. řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Zasněná Mrs. Maisel nepřestává usilovat o komediální slávu a pořád u toho srší vtipem, stejně jako ostatní postav v čele s panem otcem v podání geniálního Tonyho Shalhouba.

The Marvelous Mrs. Maisel vrazila spolu s první sezonou na scénu jako tornádo. Plná jiskřivé energie, se slovním průjmem v neustálé permanenci. Hrdinka byla sympatická ve svém vzdoru proti upnutým rodičům, zakomplexovanému manželovi i zpátečnické době, která se nemohla srovnat s myšlenkou, že by žena místo k plotně stoupla k mikrofonu a povídala košilaté anekdoty. Její cesta za zdánlivě nesplnitelným snem byla svižná, turbulentní, plná více či méně zábavných trablů. A i ty nejprotivnější vedlejší postavy jsme postupně začali lépe poznávat a zjistili, že pod slupkou upjatých figurek jsou to lidi s vlastními strastmi, nebo přinejmenším figurky veskrze zábavné.

Potíží druhé řady bylo, že novum se trochu okoukalo a tvůrci sundali nohu z plynu. Řada vedlejších dějových zákrut byla sice stále celkem zábavná, ale vytvářela dojem, že seriál šlape vodu a zdržuje, protože se vyčerpal. To se naštěstí nepotvrdilo (alespoň ne zcela), protože závěr by po rozplizlém prostředku opět excelentní. Nicméně hrozba vyčerpání už tu asi zůstane a navíc se v pomalejším tempu ukázalo, že i ústřední hrdinka je občas pěkně rozmazlený fracek, kterému je docela těžké fandit. Můžete namítat, že tak to bylo vždycky, ale v první sérii to zkrátka rychlejší tempo a větší množství protivenství zakryly. A můžete namítat, že alespoň postava Midge není slečna dokonalá, ale člověk s nedostatky, nicméně jsou lidské nedostatky a je zbohatlická rozmazlenost, která činí hrdinku v některých momentech opravdu extrémně nesympatickou.

I přes určité výtky si ale druhá řada stále udržela příjemnou úroveň, a tak je třetí řada vítaným dárkem k Vánocům. Seriál totiž na službu Amazon Prime dorazí 6. 12. Níže si můžete přehrát trailer nabitý pro Mrs. Maisel typicky dravou energií. Oficiální synopse říká, že „Midge a Susie zjistí, že turné s Shy Baldwinem je plné lesku, ale zároveň zahanbující. Dostanou lekci o šoubyznysu, na jakou se nezapomíná. Joel má co dělat, aby podpořil nejen sny Midge, ale i svoje vlastní. Abe si našel nový cíl a Rose zjišťuje, že má vlastní talent.“

V hlavních rolích hrají Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub, Michael Zegen, Alex Borstein a Marin Hinkle. Autorem seriálu ověnčeného Zlatými glóby a cenami Emmy je Amy Sherman-Palladino, tvůrkyně kultovních Gilmorových děvčat.

V galerii na vás čeká prvních pár obrázků.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu