Briarpatch: Trailer s Rosario Dawson vás seznámí s novým seriálem od tvůrce Mr. Robota

Briarpatch: Trailer s Rosario Dawson vás seznámí s novým seriálem od tvůrce Mr. Robota | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nová stylová kriminálka se ohání skvělým tvůrčím zázemím i slavnou literární předlohou.

Hackerský seriál Mr. Robot letos završí pouť po televizních obrazovkách svou čtvrtou sezónou, která si odbyde premiéru 6. 10., není tak velkým překvapením, že tvůrce a režisér seriálu Sam Esmail má v záloze další seriálový projekt. Kriminální Briarpatch sice Sam Esmail nenapsal, avšak podílí se na něm z pozice výkonného producenta.

The Morning Show: Třaskavý svět zpráv s Jennifer Aniston představuje dramatický trailer
 

Briarpatch pochází od stanice USA Network a jedná se o kriminální antologii jejíž každá série se zaměří na jiný příběh s jiným hereckým obsazením. První řada se inspirovala stejnojmenným románem od Rosse Thomase. Literární předlohu převedl do scénáře producent seriálu Legion Andy Greenwald. Děj první řady bude vyprávět příběh Allegry Dill, která se vydává do svého rodného města v Texasu objasnit vraždu své sestry, jež zemřela na následky výbuchu auta. Allegra tuší, že policejní auto nevybuchlo náhodou a že smrt její sestry bude mít co dočinění s její profesí, kriminální vyšetřovatelky.

V hlavní roli se představí herečka Rosario Dawson, která si seriálovou produkci vyzkoušela již ve zrušených komiksových seriálech od Netflixu - v Daredevilovi, Iron Fistovi či Luku Cageovi. Ve vedlejších rolích se představí Kim Dickens (Zmizelá), Jay R. Ferguson (Šílenci z Manhattanu), Brian Geraghty (Smrt čeká všude), Edi Gathegi (Gone Baby Gone) nebo Edward Asner (JFK).

První řada nabídne deset epizod, pilotní díl zrežírovala Ana Lily Amirpour (The Bad Batch, Sama nocí tmou). Seriálu se dočkáme v průběhu prvního čtvrtletí příštího roku. Zda stylově natočená kriminálka bude stát za to, bychom se mohli dozvědět z prvních ohlasů z premiéry na filmovém festivalu v Torontu, kde proběhne projekce prvních dvou epizod. Níže se můžete podívat na plnohodnotný trailer.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu