The Testaments: Nový seriál ukáže budoucnost diktatury 15 let po Příběhu služebnice

The Testaments: Nový seriál ukáže budoucnost diktatury 15 let po Příběhu služebnice | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Streamovací služba Hulu hodlá dál těžit úspěchu Příběhu služebnice.

Nedávno skončila třetí řada velmi populárního seriálu Příběh služebnice streamovací služby Hulu. A jde zatím o nejhůře hodnocenou řadu, především proto, že některé epizody jsou podle mnohých jen "výplňové" a tvůrci tematiku příliš "dojí" a děj zbytečně protahují.

Nicméně není překvapením, že se Hulu snaží ze značky vytěžit, co nejvíce, jde o jeho největší hit. A tak není šokem, že se dočkáme spin-offu. Ovšem nepůjde o původní, filmaři vymyšlený příběh. Naopak jako inspirace poslouží nadcházející kniha The Testaments od Margaret Atwood, která stojí i za předlohou k Příběhu služebnice.

Kniha The Testaments by se do prodeje (v USA) měla dostat 10. září a její synopse zní následovně:

"Když se na konci Příběhu služebnice nad budoucností Offred zabouchly dveře, čtenáři nemohli tušit, zda ji čeká svoboda, vězení nebo smrt. Testaments čekání [na odpovědi] ukončí. Pokračování od Margaret Atwood začíná více než 15 let poté, co Offred vkročila do neznámáma a čekají na nás výbušná svědectví tří ženských vypravěček z Gileadu."

Sladění seriálů Příběh služebnice a The Testaments bude poměrně těžké s ohledem na to, že zatímco kniha Příběh služebnice končí tím, že Offred nasedne do dodávky, seriál v dalších dvou řadách děj rozvíjel nezávisle na knize. 

Ovšem společnosti Hulu a MGM, které produkují Příběh služebnice a budou mít na starosti i The Testaments, úzce spolupracují se showrunnerem Příběhu služebnice Brucem Millerem, aby oba projekty dobře fungovaly bok po boku. 

Prezident televizní produkce MGM Steve Stark vznik seriálu okomentoval následovně:

"Margaret Atwood je literární ikonou, která svojí provokativní a čtivou prózou čtenáře i nadále baví i podněcuje k hlubším úvahám. Pro MGM byla během produkce Příběhu služebnice neuvěřitelně kreativním partnerem a zdrojem inspirace a těšíme se na to, až budeme pracovat na nové vzrušující kapitole jejího příběhu."

Zatím není jasné, kdy by se mělo začít natáčet, ani kdy by se fandové mohli dočkat premiéry. To se neví ani v případě čtvrté řadě Příběhu služebnice, která sice byla potvrzena, ale bez oznámení data premiéry.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu