Příběh služebnice: Počátky revoluce se rýsují v plnohodnotném traileru na 3. sérii

Příběh služebnice: Počátky revoluce se rýsují v plnohodnotném traileru na 3. sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 32 obrázků
June se vrací v napínavé upoutávce, jež odhaluje přípravy na převrat a nová spojenectví.

Streamovací služba Hulu vábí na svůj největší seriálový hit, který se vrátí na obrazovky 5. 6. Plnohodnotná dvouminutová upoutávka na třetí řadu Příběhu služebnice ukazuje vše, co fanoušci chtějí, a zároveň neprozrazuje nic zásadního ze zapeklitého děje. Po zhlédnutí tak máme stále více otázek než odpovědí. Skvělá hudba, blízké záběry na June (Elisabeth Moss) a záblesk naděje v pozadí. Hulu se daří šponovat napětí na maximum a fanoušek titulu může pevně doufat, že nadcházející řada bude minimálně stejně kvalitní jako ty předchozí.

Příběh služebnice: Co vyzradil tvůrce o 3. řadě?
 

V traileru si můžete povšimnout herce Bradleyho Whitforda (Uteč), který se poprvé objevil ke konci druhé sezóny jako velitel Lawrence. Ve třetí řadě se tajuplná ostava bude objevovat pravidelně. Snad tedy konečně zjistíme, jaké jsou její doposud skryté pohnutky a přesvědčení. Upoutávka dále odhalila, že teta Lydie (Ann Dowd) přežila útok z finále druhé série. Na ukázce jsou nejzajímavější scény se Serenou (Yvonne Strahovski), jenž dávají tušit, že se její vztah s June vyvine v možné spojenectví, které bude základem příprav na revoluci. Jak hlásá June v traileru: „Pokud chci věci změnit, tak budu potřebovat spojence.“ Jejich společná odpolední cigaretka u bazénu je pak perfektní tečkou jedné z nejlepších seriálových upoutávek letošního roku.

Třetí sezóna opět nabídne 13 epizod. Dne 5. 6. si odbydou premiéru první tři epizody třetí série. V galerii si můžete prohlédnout nejpodstatnější záběry z upoutávky.

Zdroje: TVLine 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu