Westworld: Třetí řada sci-fi westernu bude oproti předchozím kratší

Westworld: Třetí řada sci-fi westernu bude oproti předchozím kratší | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 12 obrázků
Třetí řada bude mít méně epizod, ale znamená to automaticky kratší sérii?

Již dříve jsme vás informovali o tom, že třetí řada očekávaného sci-fi seriálu Westworld se bude od předchozích dvou sérií odlišovat v mnoha ohledech. Nyní stanice HBO uvedla, že se třetí sezóna dočká změn i na poli počtu epizod. První i druhá série měly shodně deset dílů, avšak třetí sezóna jich bude obsahovat pouze osm. Menší počet epizod ovšem nemusí automaticky znamenat kratší řadu. HBO zatím neuvedlo zda budou mít díly klasickou padesátiminutovou stopáž nebo budou ještě delší.

Westworld: Ve 3. řadě si zahraje Vincent Cassel
 

Co HBO vedlo ke snížení počtu epizod není zřejmé, ale možná za to mohou náklady. V ukázkách je vidět, že svět za hranicemi zábavního westernového parku nabízí mnoho technologických vychytávek, které působí dojmem, že si vyžádaly větší rozpočet než předchozí série. Navíc se dočkáme i zcela nového zábavního parku na motivy druhé světové války. O tom, zda se seriál dočká případné čtvrté a páté řady, rozhodne sledovanost nadcházející sezóny, kterou uvidíme v průběhu první poloviny příštího roku.

Showrunneři Westworldu Lisa Joy a Jonathan Nolan uzavřeli v létě smlouvu s Amazonem, avšak tato smlouva by naštěstí neměla mít vliv na případné pokračování Westworldu, jak uvedl sám programový ředitel HBO Casey Bloys: „Máme s nimi (Lisou Joy a Jonathanem Nolanem) smlouvu na případnou čtvrtou a pátou řadu. Takže smlouva s (Amazonem) se týká, pokud se nepletu, všeho vyjma 'Westworldu.' A oni jsou 'Westworldu' velmi oddaní. Tím pádem se neobávám toho, že by se přestali soustředit, to se jim nestává.

Ve třetí sérii se vrátí Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Thandie Newton, Luke Hemsworth a Ed Harris, které nově doplní Aaron Paul (Perníkový táta), Vincent Cassel (Černá labuť) a Lena Waithe (Ready Player One). O dalších informacích vás budeme průběžně informovat.

Zdroj: The Wrap

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu