It’s Always Sunny in Philadelphia: Nejdéle hrající komediální seriál asi neznáte, ale měli byste. Je sladce nekorektní - Trailer na 14. řadu

It’s Always Sunny in Philadelphia: Nejdéle hrající komediální seriál asi neznáte, ale měli byste. Je sladce nekorektní - Trailer na 14. řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Upoutávka na další řadu neprávem opomíjeného seriálu.

Filmový a televizní svět nejsou fér. Mnohokrát jsme byli svědky toho, že kvalitní projekt se nedočkal takového ohlasu, který by si zasloužil. Stejně jako sitcom It’s Always Sunny in Philadelphia. Ten bohužel neláme rekordy ve sledovanosti, ale má velmi pozitivní recenze a menší ale oddanou fanouškovskou základnu a stanice FXX (původně běžel seriál na FX) tak seriál "drží při životě". A to velmi dlouho, 25. září odstartuje už neuvěřitelná 14. řada, což ze seriálu dělá nejdelší sitcom v historii USA.

A zaslouženě, protože na rozdíl od mnohých kolegů se tahle série nebojí testovat hranice politické (ne)korektnosti. Ale je za tím trochu víc, než jen chuť provokovat. To prozradil prezident FX Entertainment Eric Schrier:

"Myslím si, že to, co je na tom skvělé je fakt, že jde o alternativní přístup k sitcomu, kdy máte tyhle šílené postavy, které říkají a dělají tyhle naprosto politicky nekorentní věci. Ale v seriálu je chytrý podtext. Potýká se se společenskými problémy, takže jde o skvělou kombinaci velmi inteligetního humoru, který je maskován za velmi hrubým nekultivovaným stylem."

A podobný přístup nás očividně čeká i ve 14. řadě, na kterou láká nový trailer. Opět se můžeme těšit na směsici bizarních figurek, které pronášejí hodně rázné věci, které puritány nepotěší, ale ostatní pobaví a podvědomě možná donutí přemýšlet o stavu dnešní společnosti.

  

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Tomas | 14.09.2019 14:14
Jak neznáte jsem fanoušek už radu let ;)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu