Riverdale 4: Trailer a informace o epizodě, která uctí památku Luka Perryho

Riverdale 4: Trailer a informace o epizodě, která uctí památku Luka Perryho | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 22 obrázků
První díl čtvrté sezóny změní Archiemu život od základů.

Čtvrtá řada teenage dramatu Riverdale konečně vyfasovala první trailer. Ukázka si ponechává mysteriózní podtón předchozích řad a začíná hledáním Jugheada (Cole Sprouse), kterého, jak napověděl konec třetí sezóny, čeká v nadcházející sérii něco přinejmenším nepříjemného. Trailer kontrastuje mezi uvolněnými momenty hlavních hrdinů, kteří si užívají poslední rok na střední škole, a scénami, jež vznášejí otazníky nad novou kriminální zápletkou.

Riverdale: Shannen Doherty si zahraje v epizodě, která uctí památku Luka Perryho
 

Stanice The CW uvede čtvrtou sezónu Riverdale 9. 10. a hned první díl by měl být opravdu speciální. První epizoda se jmenuje In Memoriam a jak název napovídá, i do Riverdale se promítne smrt herce Luka Perryho (Beverly Hills 90210), který vystupoval v seriálu od první série jak Archieho otec - Fred Andrews. Luke Perry se naposledy objevil v Riverdale v 19. epizodě třetí série. V dalších dílech bylo řečeno, že Fred odjel na služební cestu, avšak více se o něm již nemluvilo. Informace o Fredově smrti, která zasáhne celé městečko Riverdale, zatím uveřejněny nebyly a i první ukázka se tomuto aspektu vyhla obloukem.

Showrunner seriálu Roberto Aguirre-Sacasa sdělil magazínu Entertainment Weekly, že první díl čtvrté řady bude primárně zaměřen na Archieho zasaženého náhlou tragédií a na jeho přátele, kteří se ho snaží, co nejvíce podpořit. Dále o epizodě prozradil, že se jedná o velice obsáhlý díl, který funguje jako ucelený krátký film. Děj se odehrává ve dnech 3. 7. a 4. 7., přičemž 4. 7. se odehrává valná část epizody. Roberto Aguirre-Sacasa chtěl vykreslit uvolněnou letní atmosféru hlavních hrdinů, která se jim z minuty na minutu zhroutí. EW dále zveřejnil stránku scénáře, která vykresluje onu pohodovou letní atmosféru. Scéna se odehrává v Pop’s bistru, kde Archie, Jughead, Veronica a Betty nad lívanci domlouvají plány na víkend. Scéna končí tím, jak Archie přijme hovor od jeho táty a zvolá: „Čau tati, co se děje?“

Archie (KJ Apa) se bude muset ve čtvrté sezóně vyrovnat, jak se ztrátou svého otce, tak rovněž s dalším úhlavním nepřítelem. Po Hiramu Lodgovi ho čeká další nemesis v podobě kanadského herce Juana Riedingera (Narcos), jenž ztvární blíže nespecifikovaného zloducha Dodgera. Dalšími novými postavami budou soukromá vyšetřovatelka Hermosa v podání Mishel Prady (Vida) a tajemný Jugheadův učitel Chipping s tváří Sama Witwera (Supergirl).

V galerii si můžete prohlédnout první promo fotografie a screeny z traileru.

Zdroj: TVLine, The EW, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu