The Good Doctor: Seriál o autistickém geniálním doktorovi odhaluje v traileru svou třetí řadu

The Good Doctor: Seriál o autistickém geniálním doktorovi odhaluje v traileru svou třetí řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Shaun Murphy prožije svůj první romantický vztah, který se neobejde bez problémů.

V nadcházejících týdnech se vrací nespočet zajetých seriálových titulů a jedním z nich je i drama z nemocničního prostředí The Good Doctor. Tento seriál se řadí mezi nejsledovanější tituly stanice ABC a například druhou sezónu sledovalo v živém vysílání v průměru 6.7 milionu diváků na epizodu. Nejsledovanější epizodou byl finální díl druhé série, který sledovalo přes 7.7 milionu diváků. S připočtením sledujících na VOD platformách a reprízách je The Good Doctor velmi oblíbeným seriálem, který z obrazovek jen tak nezmizí.

Nancy Drew: Nový trailer detektivního seriálu zavání nadpřirozenem
 

U nás seriál zřejmě mnoho diváků nezná, soudě dle necelých osmi set hodnocení na ČSFD. Je to vcelku škoda, neboť seriál i přes ne vždy výrazné epizodní případy vypráví originální příběh mladého nadějného chirurga s eidetickou pamětí, jehož největším "hendikepem" je autistická porucha. Hlavního hrdinu, Shauna Murphyho, hraje Freddie Highmore (Batesův motel), který za svůj famózní výkon získal i nominaci na Zlatý Glóbus. The Good Doctor klade otázky, zda i s touto poruchou může někdo vykonávat tak náročné povolání vyžadující i empatii, která je ústřednímu hrdinovi poměrně cizí.  

Trailer na třetí sezónu vrací fanoušky přesně tam, kde ho na konci druhé řady opustili. Doktora Shauna Murphyho čeká jeho první romantický vztah s radioložkou Carly (Jasika Nicole). Do jejich komplikovaného vztahu se budou snažit zasahovat Shaunovi přátelé a spolupracovníci, od kterých si ovšem Carly nenechá radit. To je patrné ze scény, ve které Carly rázně konfrontujte Claire (Antonia Thomas), aby se do jejich poměru nepletla. Kromě vztahové zápletky, trailer představuje střípky z Glassmanovy svatby a rovněž pacienta s tváří Joshua Maliny, kterého můžete znát jako ředitele vědeckého institutu z Teorie velkého třesku.

Třetí řada bude opět mít 18 epizod, které budou rozděleny po devíti dílech na podzimní a jarní seriálovou sezónu. Premiéra je stanovena na 23. 9.

Zdroj: TVLine, Express

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu