GLOW: Čtvrtá řada dámské wrestlerské série bude poslední

GLOW: Čtvrtá řada dámské wrestlerské série bude poslední | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Zábavná retro podívaná nabídne už jen jednu řadu.

Seriál GLOW je skrytým klenotem streamovací společnosti Netflix. Jde o extrémně zábavnou retro podívanou se skvělým obsazením, která mapuje ženský wrestling v 80. letech minulého století. 

Díky zmíněnému obsazení, chytrému scénáři a fungujícímu humoru se z GLOW vyklubala opravdu povedená série, která se zatím dočkala tří řad. A uvidíme také čtvrtou, což je dobrá zpráva. Ta špatná je, že půjde o poslední řadu. 

GLOW našel inspiraci u televizní show nazvané také GLOW (zkratka pro Gorgeous Ladies of Wrestling), která sice nevydržela na obrazovkách příliš dlouho, ale pokračovala v jiných formách například jako představení v Las Vegas. 

Hlavní hrdinkou seriálu od Netflixu je postava Ruth Wilder, která je neúspěšnou herečkou a tak vyzkouší ženský wrestling. Přestože postavy v seriálové podobě jsou fiktivní, tak se často inspirují u skutečných osob. Nicméně GLOW není dokumentem, takže se nebojí trochu absurdního (ale zábavného) humoru a "over-the-top" momentů. 

A recenzentům se tento přístup očividně líbí, protože recenze jsou velmi pozitivní. A o kvalitě svědčí i 15 nominací na Emmy (zatím 3 proměněné). Trošku jinak jsou na tom názory od skutečných členek GLOW, kterým se líbí autenticky ztvárněné tréninky a kostýmy, ale některé tvrdí, že znázornění toho, jak probíhala propagace není zrovna realistické. Na druhou stranu, některé ze zápasnic chápou, že jde o kombinaci faktů a fikce a seriál označují za zábavný. 

Pokud jde o čtvrtou řadu, tak se o ni opět postarají tvůrkyně, výkonné producentky a showrunnerky Liz Flahive a Carly Mensch s tím, že by se očekává návrat většiny (nebo všech) představitelů hlavních rolí z minulých řad. Datum premiéry čtvrté řady zatím oznámeno nebylo.

Pokud seriál neznáte (což je škoda), tak se podívejte na trailer na třetí řadu, abyste si udělali obrázek o tom, o co přicházíte.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu