Tips: Po Zlatokopkách se k tyči hrne také Gabrielle Union

Tips: Po Zlatokopkách se k tyči hrne také Gabrielle Union | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Herečka ze spin-offu k Mizerům bude produkovat seriál o exotické tanečnici.

Aktuálně v kinech boduje film Zlatokopky/Hustlers na motivy skutečných událostí, kdy skupina striptérek obírala bohaté obchodníky. Projekt docela slušně vydělává a recenze také nejsou vůbec špatné. Jde tedy o téma, které má potenciál. 

Jestli i ve formě seriálu, to ukáže chystá projekt pro streamovací službu Spectrum Originals. Právě ta totiž nabídne sérii s prvky dramatu i komedie nazvanou výmluvně Tips. Její hlavní hrdinkou budou žena, která nesnáší svou práci a navíc si prošla nepříjemným rozchodem. Hledá tak něco, co jí zlepší náladu a ke svému překvapení zjistí, že je to tanec u tyče v místním bikiny baru. 

Tvůrkyní seriálu bude filmařka s téměř nevyslovitelným jménem Cherry Chevapravatdumrong, které bude jako výkonná producentka krýt záda Gabrielle Union. Ta má se společností Spectrum velmi dobré vztahy, produkuje a společně s Jessicou Albou hraje v jejich seriálu L.A.'s Finest, což je spin-off k filmům Mizerové.

Zatím není jasné, zda si Gabrielle v seriálu Tips také zahraje, ale klidně by mohla, fyzicky je na to vybavena více než dobře. Aktuálně není známo, kdy se začne seriál natáčet, ani kdy by se mohla odehrát premiéra. Nicméně Gabrielle má vcelku nabitý diář, v červnu byla schválena druhá řada L.A.'s Finest. Union si můžete prohlédnout v galerii.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu