Helstrom: Ghost Rider nedorazí, ale tenhle hororový Marvel seriál posiluje

Helstrom: Ghost Rider nedorazí, ale tenhle hororový Marvel seriál posiluje | Fandíme seriálům
Marvel Comics
Zobrazit další 3 obrázky
Seriál o potomcích sériového vraha se začne natáčet příští měsíc.

Nedávno vyšlo najevo, že streamovací společnost Hulu nebude pokračovat v pracích na seriálu Ghost Rider. Údajně proto, že šéf Marvel Studios Kevin Feige chce dát přednost filmu. Naštěstí Hulu "nezařízlo" i další plánovaný mrazivý marvelovský seriál a to Helstrom. Jeho hlavními hrdiny budou sourozenci Daimon a Ana Helstromovi, známí také jako Helstrom a Satana. Jde o děti sériového vraha (v komiksu jde o démona). Na rozdíl od něj, se ale jeho potomci rozhodnou lovit jen ty nejhorší členy lidské populace.

Ghost Rider: Seriál je mrtvý. Můžeme tedy doufat v nový film?
 

To, že (na rozdíl od Ghost Ridera) dostane tenhle seriál šanci, je jasné z oznámení dat natáčení. Helstrom se začne natáčet 7. října 2019 a skončit by mělo na konci února 2020, mělo by tak probíhat nějakých 22 týdnů. Natáčet se bude v kanadském Vancouveru a pracovní název seriálu zní Omen.

Další novou zprávou je, že se režie ujme Daina Reid. Respektive nebude režírovat všechny epizody, avšak určitě natočí více než jednu. Což je dobrá zpráva, oprotože Daina atmosférické seriály umí, podílí se například na Příběhu služebnice. Pokud jde o další členy štábu, tak už nějakou dobu víme, že showrunnerem bude Paul Zbyszewsky (Ztraceni) a na kaskadéry dohlédne Larry Lam. Pokud jde o obsazení, tak zatím není jasné, kdo se ujme hlavních rolí. Stejně tak se není známo datum premiéry. Předpokládané uvedení je v průběhu druhé poloviny příštího roku.

Helstrom bude součástí skupiny projektů známých jako Adventures of Fear, které budou na poměry Marvelu nečekaně temné a hororové. Spadat sem měl i Ghost Rider, ale jak víme, toho se nedočkáme. Ne v seriálové podobě, byť se počítalo s crossoverem právě se seriálem Helstrom. Avšak není zcela vyloučeno, že se postava Ghost Ridera v seriálu Helstrom alespoň mihne.

Zdroj: MCUExchange (I, II)

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 29.09.2019 10:03
Hmmm to zní skvěle
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu