Spin-off Prolhaných krásek se druhé série nedočká

Spin-off Prolhaných krásek se druhé série nedočká | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 17 obrázků
Perfekcionistky to balí po první sérii, jak to vypadá s dalšími seriály stanice Freeform?

Spin-off Prolhaných krásek se na televizních obrazovkách dlouho neohřál. Titul s názvem Pretty Little Liars: The Perfectionists, který u nás běží na HBO pod názvem Prolhané krásky: Perfekcionistky, si odbyl premiéru na konci března. Desetidílná první řada si i přes vlídné ohlasy amerických diváků a kritiků držela velmi nízkou sledovanost a to v průměru pouhých 260 tisíc diváků na epizodu. Stanice Freeform tak oznámila ukončení seriálu po první řadě.

Legacies: Další řada spin-offu Upířích deníků se představuje v prvním traileru
 

Na spin-offu Prolhaných krásek se pracovalo od roku 2014, kdy na televizních obrazovkách ještě běžel původní seriál. Pretty Little Liars byl obrovský hit, který na stanici Freeform běžel od roku 2010 až do roku 2017. Pretty Little Liars si odbyl premiéru celkem 160 epizod, avšak s posledními sériemi kvalita i divácká přízeň klesala, což se projevilo i na nevalné sledovanosti letošního spin-offu. Perfekcionistky byly inspirované stejnojmenným románem od Sary Shepard, která napsala i román, který sloužil jako předloha k Prolhaným kráskám.  

Spojitost mezi Prolhanými kráskami a následnými Perfekcionistkami je v herečkách Sashy Pieterse a Janel Parrish, které si v Perfekcionistkách zopakovali své role z Prolhaných krásek, Alison DiLaurentis a Monu Vanderwaal. Po Perfekcionistkách se čeká na vyjádření stanice Freeform u spin-offu dramatu The Fosters s názvem Good Trouble a marvelosvkého seriálu Cloak and Dagger. Zda se Good Trouble dočká druhé série a Cloak and Dagger třetí sezóny tak stále není jasné.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu