Legends of Tomorrow: Dva hrdinové toho budou mít míň na práci

Legends of Tomorrow: Dva hrdinové toho budou mít míň na práci | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
A do role Čingischána byl obsazen herec z Jessicy Jones.

Z původně průměrného člena rodiny Arrowverse seriálu Legends of Tomorrow se vyklubala skvěle střelená zábava, která se rozhodně nedrží zkrátka. Ať už je o příběhové linky nebo třeba svérázné chování postav. 

Crisis on Infinite Earths: Dosud největší cross-over ve světě Arrowverse se představuje
 

Ostatně, tým Legend je poskládán z hodně unikátních jedinců, ale jak se zdá, v nové řadě se rozloučíme se dvěma z nich. Konkrétně je řeč o Brandonu Routhovi (Ray Palmer/Atom) a Courtney Ford (Nora Darhk). Bylo oznámeno, že tahle dvojka už v páté řadě nebude součástí hlavního obsazení.

Oficiální vyjádření tvůrců k tomuto rozhodnutí je následující:

"Brandon a Courtney jsou neocenitelnými členy naší rodiny Legend. Vždy propůjčovali svým postavám vášeň a ducha spolupráce - ať už na natáčení nebo mimo něj - čehož si velmi vážíme a vždy za to budeme nesmírně vděční. Samozřejmě, že když jsme v minulosti měli hlavní postavy, které jejich poslání vyslalo mimo palubu Waverideru, tak to nikdy nebylo skutečné sbohem. Milujeme tyhle postavy a doufáme, že o sobě dají vědět v budoucích řadách, abychom zjistili, zda je je život mimo naši loď změnil k lepšímu či horšímu."

Jen pro zajímavost, Brandon a Courtney jsou v reálném životě manželé, takže pro ně asi nebyl velký problém ukázat v seriálu vášeň (jejich postavy spolu měly pletky).

Je nepříjemné, že se s nimi rozloučíme, speciálně s Brandonem, který v seriálu působil od jeho počátku. Z původního obsazení Legend tak zbudou už jen dva herci a to Caity Lotz (Canary) a Dominic Purcell (Heath Wave). Ale Brandon se rozloučí ve velkém stylu, víme, že v monumentálním crossoveru Crisis on Infinite Earths znovu navlékne oblek Supermana

A pokud jde o obsazení Legend, tak sice o dva členy přijde, ale přibude někdo nový (byť jen ve vedlejší roli). Už nějakou dobu je známo, že v další řadě uvidíme neblaze proslulé záporáky. Mezi nimi bude i krutý vojevůdce Čingischán. Toho ztvární Terry Chen. Komiksový svět pro něj není nic nového, mohli jste ho vidět například jako Pryce Chenga v marvelovském seriálu Jessica Jones.

Pátá řada Legends of Tomorrow odstartuje v lednu 2020.

Zdroj: Deadline, TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu