Dva Supermani mu nestačí, Stephen Amell chce do crossoveru také Toma Wellinga

Dva Supermani mu nestačí, Stephen Amell chce do crossoveru také Toma Wellinga | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Tom by také nebyl proti.

Je dobrý zvykem, že se v posledních letech pravidelně objevují velkolepé crossovery seriálů z takzvaného Arrowverse. A nejinak tomu bude i následující televizní sezóně. Ovšem, tentokrát tvůrci chtějí přijít s něčím opravdu bombastickým, takže poprvé bude crossover pětidílný a opět bude součástí seriál Legends of Tomorrow.

Ovšem, podle mnohých fandů je tou nejlepší zprávou informace z nedávného Comic-Conu a to, že se nedočkáme jen jednoho Supermana v podání Tylera Hoechlina, ale také Brandon Routh si znovu zahraje Clarka Kenta/Supermana. 

Netřeba asi připomínat, že ho ztvárnil ve filmu Superman se vrací z roku 2006 a samozřejmě jak on, tak fandové jsou z jeho návratu do ikonické role nadšení. 

Ale jak se zdá, představiteli Olivera Queena/Green Arrowa Stephenu Amellovi to nestačí, protože by rád, pokud bychom se dočkali také Toma Wellinga, který hrál mladého Clarka Kenta/Supermana v seriálu Smallville:

"Rád bych Toma Wellinga. Chci to samé, co chtějí fandové," odpověděl herec na otázku, koho by rád v crossoveru nazvaném Crisis on Infinite Earths viděl. 

Nic takového zatím potvrzeno nebylo, ale vyloučeno to není, Amell je s Wellingem dobrý kamarád a Welling se v minulosti vyjádřil v tom smyslu, že by se v crossoveru velmi rád objevil. 

Crossover odstartuje v prosinci třemi epizodami a v novém roce bude pokračovat zbývajími dvěma.

Zdroj: CB, Instagram

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Spike | 06.08.2019 03:20
Tak Tomovi bych se určitě nebránil... Spousta seriálových fandů dnes mezi 20-30 lety na Smallville vyrůstala, a myslím že by se tento návrat do role dočkal velmi vřelého přijetí. Tom Welling ze seriálových Supermanů dodnes jednoznačně nejlepší.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu