Harley Quinn: Známe datum premiéry

Harley Quinn: Známe datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Seriál oznámený v roce 2017 se blíží.

Jedním z chystaných projektů pro streamovací službu DC Universe, je také kreslená série Harley Quinn, která nebude nic pro caparty, ale jedná se o podívanou pro dospělé. Tím pádem se můžeme těšit na trošku lechtivý humor, násilí a ostřejší výrazy. 

Harley Quinn: Animák pro dospělé zná hlasy Jokera, Batmana a dalších
 

To samozřejmě vyvolalo slušná očekávání, speciálně pak s ohledem na to, že DC animované filmy a seriály umí (stačí zmínit jiný animovaný seriál pro DC Universe s názvem Young Justice). Fandové se tak nemohli dočkat premiéry, která tu bude, co nevidět.

Konečně bylo prozrazeno, že se premiéry dočkáme již 29. 11. tohoto roku. Oznámili to na aktuálním newyorském Comic-Conu výkonní producenti Justin Halpern a Patrick Schumacker

Jak už bylo prozrazeno v minulosti, seriál se zaměří na Harley Quinn (Kaley Cuoco), která se rozešla s Jokerem (Alan Tudyk) a tak hledá nové parťáky. Do oka jí padne další legendární záporačka Poison Ivy (Lake Bell), ale těšit se můžeme i na Batmana (Diedrich Bader), Doktora Psycha (Tony Hale) nebo komisaře Gordona (Christopher Meloni). Harley bude mít také pletky s neblaze proslulou skupinou záporáků Legion of Doom a minimálně cameo budou mít postavy jako King Shark, Wonder Woman, Lex Luthor, Queen of Fables, Catwoman nebo Robin.

Celou první řadu napíše trojice Justin Halpern, Patrick Schumacker a Dean Lorey, ale zatím není známo, kolik dílů vznikne.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Fimi | 04.10.2019 18:32
Tomo tohle mě absolutně nezajímá.. Nesnáším harley v komiksu, její sólo série jsou mi u prdele, je mi ukradená filmová a kreslené animaky mě nezajímají už vůbec.. Komiks by musel psát fakt nějakej dobrej autor aby mě to zajímalo, ale animak? Ani za mák
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu